ep en vloet logo

ArrangeGroup ondersteunt stichting Ep & Vloet

Geplaatst op: 27 maart 2017

Ep & Vloet is een stichting die vrijwilligerswerk verricht in het buitenland. Iedere twee jaar vertrekt een groep vrijwilligers naar Roemenië of Albanië om de handen uit de mouwen te steken en praktische hulp te leveren. ArrangeGroup sponsort deze stichting vanuit het geloof en de missie om samen te investeren en te ontwikkelen.

Bijdrage aan maatschappij

Sociaal verantwoord ondernemen staat bij ArrangeGroup hoog op de agenda. Arjan Elst, Owner en Director van ArrangeGroup: “We steunen grote en kleinere projecten om bij te dragen aan de maatschappij. Ook organiseren we jaarlijks een inzamelingsevenement voor een goed doel. Zo hebben we in de afgelopen vijf jaar maar liefst een bedrag van 31.483 euro opgehaald voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht. Via opdrachtgever Jan Nederveen, Projectmanager Facilities bij TNO, raakten we geënthousiasmeerd over Stichting Ep & Vloet. Al snel wisten we dat we hier graag een bijdrage aan wilden leveren.”

ep en vloet

Rijkdom teruggeven

Ep & Vloet zet zich in voor de medemens en is al meer dan tien jaar actief met de organisatie van vrijwilligersprojecten. Sinds 2005 voert Ep & Vloet ook projecten uit in Roemenië en Albanië. De doelstelling is om de primaire levensomstandigheden te verbeteren. Jan Nederveen: “Wij vinden het belangrijk om wat van onze rijkdom terug te geven aan mensen die minder bedeeld zijn. Met (bouw)projecten verbeteren wij de leefomstandigheden van de meest hulpbehoevende mensen in de armste landen binnen de Europese grenzen. Daarnaast organiseren wij sportieve en gezellige activiteiten om de onderlinge band te versterken en onze activiteiten financieel te ondersteunen.”

TNO & ArrangeGroup

Wil je weten wat ArrangeGroup voor TNO op facilitair gebied heeft betekent? Lees dan het volledige interview met Jan Nederveen, Projectmanager Facilities bij TNO.

Terug naar het nieuwsoverzicht