ArrangeGroup

ArrangeGroup & Nationaal Integratiediner

Geplaatst op: 03 Aug 2012

ArrangeGroup viert ook de verschillen tussen mensen met een nieuw, landelijk en jaarlijks terugkerend initiatief: het Nationaal Integratiediner. Het doel van dit diner? Nieuwe ideeën opdoen en nieuwe personen ontmoeten tijdens het eten van heerlijke eigengemaakte gerechten.

ArrangeGroup doet mee

Collega’s met verschillende achtergronden kunnen elkaar inspireren en versterken en waarde creëren voor jouw organisatie en de maatschappij. Een betere verbinding op de werkvloer brengt meer energie in de organisatie! Een beproefde manier om te verbinden is het samen eten van gerechten uit verschillende landen.

Meer over het Nationaal Integratiediner

Tijdens het Nationaal Integratiediner ontmoeten tienduizenden tafelgenoten elkaar, verspreid over 5.000 dinertafels in alle uithoeken van Nederland. Alle deelnemende organisaties organiseren daartoe een aantal kleinschalige integratiediners: op kantoor, bij medewerkers thuis of op plaatselijke hotspots.

Een steentje bijdragen

ArrangeGroup draagt haar steentje bij. Op 10 oktober 2012 zullen we op diverse locaties, in samenwerking met onze opdrachtgevers, kleine diners organiseren waarbij steeds één of meerdere collega’s zullen koken. In totaal hopen we 10 tafels te vullen en zo een bijdrage te kunnen leveren aan de doelstelling van 5.000 tafels. Dit project past perfect in de MVO activiteiten die ArrangeGroup al in werking heeft gezet.

Volg onze website voor meer informatie en houdt de nieuwsberichten in de gaten!

bel mij terug