Vivian Meulenveld (medium)

ArrangeGroup mag ISO certificaat wederom met drie jaar verlengen

Geplaatst op: 16 juli 2019

ArrangeGroup is al jaren ISO 9001 gecertificeerd en ook de komende drie jaar mogen wij het certificaat weer behouden. Met het certificaat krijgen wij als organisatie de bevestiging dat we ons managementsysteem goed hebben ingericht en zaken goed hebben gedocumenteerd en geregistreerd. Tijdens de driedaagse audit in mei is het kwaliteitsmanagementsysteem van ArrangeGroup en haar werkmaatschappijen beoordeeld door EBN Certification, met een positieve uitkomst als gevolg.

Driejarige cyclus

Dit jaar ging het om een volledige audit, aangezien we ons vorige certificaat alweer bijna 3 jaar op zak hadden. In 2020 en 2021 volgen periodieke (verkorte) audits en in 2022 zullen we opnieuw een volledige audit hebben; de ISO certificering kent een driejarige cyclus. Susan Claassen, HR Manager ArrangeGroup, vertelt: “Vooraf moesten er allerlei analyses worden uitgevoerd en gerapporteerd. Er zijn diverse gesprekken gevoerd met directie en medewerkers, en op de werkvloer is gecontroleerd of de processen en systemen ook daadwerkelijk werken zoals beschreven. Dit certificaat helpt ons als organisatie bij het continu verbeteren van de kwaliteit”.

Wat houdt deze ISO certificering voor ons in?

De richtlijnen vanuit de ISO zorgen binnen onze interne organisatie voor een prettige en transparante manier van werken en dit kunnen wij tevens doorvertalen naar onze medewerkers en naar onze klanten. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Bij tenders wordt vaak gevraagd om een kwaliteitsmanagementsysteem en/of ISO 9001 certificering. Door middel van onze ISO 9001 certificering kunnen wij eenvoudig voldoen aan deze vraag. De certificering is geen momentopname, maar onderdeel van een continu proces. Als organisatie zijn wij altijd bezig met het bewaken van processen en kwaliteitsverbetering. Door onze processen en procedures goed te beschrijven en op te volgen, vormen wij een sterke basis van waaruit wij opereren. Het auditteam heeft tijdens het onderzoek voldoende bewijs gevonden voor conformiteit met de normeisen en bevestigt dat aan alle auditdoelstellingen is voldaan.

“We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.”

Het proces

Op ons kantoor in Hilversum is ons managementsysteem beoordeeld met bijbehorende documentatie, procedures en registraties. Er zijn gesprekken geweest met de Kwaliteitsmanager, de directies van de Group, Interim, Integrated en Consultancy en collega’s van diverse disciplines (denk aan HR, Sales, Recruitment). Daarnaast werd er met een aantal collega’s uit de verschillende BV’s gesproken. Als projectlocatie is de Rabobank in Amsterdam bezocht. Op deze locatie is gesproken met enkele collega’s over het uitvoeren van de facilitaire werkzaamheden bij de Rabobank.

Tijdens de audit werd onder andere gesproken met Emma van der Zouwen, Facility Solutions Specialist bij Arrange Integrated. Emma vertelt: ‘’Sinds de vorige ISO certificering is Arrange Integrated op kwantitatief en kwalitatief vlak gegroeid. Deze groei vraagt ons om constant naar onze processen te blijven kijken en deze continu te verbeteren. Het opnieuw behalen van het certificaat geeft aan dat deze groei op kwalitatief vlak voldoet aan de ISO normering en wij als organisatie ook echt doen wat wij zeggen dat wij doen.’’

Terug naar nieuwsoverzicht
Neem contact met ons op met ons team!