ArrangeGroup

ArrangeGroup lanceert nieuwe dienstverlening ‘Facility Management’

Geplaatst op: 17 Jun 2014

Steeds meer facilitaire bedrijven heroriënteren zich op hun toegevoegde waarde door de strategische sourcingsvraag te stellen. In toenemende mate wordt besloten tot een beperkte of verdergaande vorm van uitbesteding. Vanuit marktkennis en de drang te ontwikkelen en innoveren, lanceert ArrangeGroup de nieuwe dienstverlening ‘Facility Management’. Met deze dienstverlening richt ArrangeGroup zich op het ontzorgen c.q. overnemen van facilitaire taken van de opdrachtgever op het aansturende en tactische niveau.

Nieuwe dienst Facility Management

Ten grondslag aan de dienstverlening Facility Management ligt een innovatieve visie omtrent het integreren van de strategie in de uitvoering. De basis is vastgelegd in het gedachtegoed dat besturen, aansturen en uitvoeren een drie-eenheid vormen. Ieder met een eigen verantwoordelijkheid binnen de totale facilitaire exploitatie. Met als resultaat een onafhankelijke schakel tussen de demand- en de supply organisatie. Door het overnemen van verbindende verantwoordelijkheden in het tactische domein, versterkt ArrangeGroup zowel de besturende als uitvoerende taken. Bovendien worden optimalisaties en innovaties eerder ontdekt en sneller toegepast.

“Het leveren van Facility Management is een logische aanvulling op het succes van onze interim-, advies- en werving & selectie dienstverlening. Al 14 jaar leiden wij onze organisatie door te werken vanuit de relatie en continu te investeren in ontwikkeling. In 2000 startte ArrangeGroup met het concept om young interim professionals in te zetten voor tijdelijke ondersteuning van onze opdrachtgevers. Later verruimde wij onze extreme niche-propositie door het aanbieden van senior interim management, advies, projectmanagement, werving&selectie. Doordat we dichtbij de markt staan en ‘The Facility Lab.’ inzetten om passende antwoorden te blijven geven op actuele vragen, zien wij een volgende uitbreiding in de dienstverlening Facility Management. Een passend en innovatief antwoord op een actuele marktvraag én een nieuw hoofdstuk in ons boek.”, aldus Arjan Elst, directeur en eigenaar van ArrangeGroup.

Drie varianten FM

De dienstverlening Facility Management wordt aangeboden in 3 varianten, te noemen Basic-, Multi- en Full Facility Management (FM). Waarbij Basic FM zich richt op de vertaling naar een tactische aansturing en de coördinatie van de uitvoerende dienstverleners. In de Multi-variant worden de taken uit de Basic dienstverlening aangevuld met de verantwoordelijkheid van gecontracteerde dienstverlening in een bepaald segment (bijvoorbeeld soft- of hardservices). Met Full Facility Management neemt ArrangeGroup de totale besturing, aansturing en uitvoering van het facilitaire producten- en dienstenportfolio op zich. Met deze variant richt ArrangeGroup zich op organisaties met een facilitaire spend van < € 5 miljoen.


Over ArrangeGroup

ArrangeGroup is Nederlands enige ‘full resourcer’ die gelooft dat ontwikkeling en duurzaamheid leidt tot energie, vooruitgang, zingeving en kwaliteit. Actief binnen Facility Management en Inkoop lost ArrangeGroup met de juiste kennis en kunde op kwalitatieve wijze facilitaire vraagstukken op. De oplossingen van ArrangeGroup variëren van gangbaar tot innovatief, van operationeel+ tot strategisch en van tijdelijk tot permanent. Van advies tot capaciteitsoplossingen en van project management tot structurele facilitaire aansturing en coördinatie. Alles wat nodig is om organisaties, opdrachtgevers en professionals in hun kracht te zetten. ArrangeGroup onderstreept dit door de kennis, die zij als ‘The Facility Lab’ ontwikkelen, zoveel mogelijk te delen met de markt en professionals. Samen bepalen zij het succes van ArrangeGroup.

bel mij terug