Arrange

ArrangeGroup lanceert drie BV’s

Geplaatst op: 10 januari 2018

ArrangeGroup heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Een groei in zowel klanten, medewerkers als omzet. Om dit succes te vergroten en te voldoen aan de wensen van de veranderende markt, lanceert ArrangeGroup drie BV’s binnen de groep: Arrange Integrated, Arrange Interim en Arrange Consultancy. Zo is ArrangeGroup in staat haar klanten nog specifieker te bedienen en kwaliteits- en innovatie-impulsen te geven.

Markt vraagt om verandering

Wereldwijd en ook zeker binnen Nederland verandert de markt continu. Of het nu gaat om organisatiemodellen, dienstverleningsconcepten, technologische ontwikkelingen of werkgeverschap. Dit vraagt naast maatschappelijk, ook zakelijk om een nieuwe benadering. De mens en haar omgeving zijn daarbij een essentieel vertrekpunt waar Facility Management een belangrijke bijdrage aan levert. ArrangeGroup heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om door heel Nederland werk en omgeving beter en leuker te maken. Om de organisatie van nu succesvol naar de toekomst te leiden, is een nieuw en sterk organisatiemodel gewenst.

Arrange1     Arrange2     ArrangeGroup Consultancy

De mens centraal

“Ons doel is om continu te ontwikkelen en te verbinden. In Facility Management en werkgeverschap staat de mens centraal. We geloven dat iedereen kwaliteiten en talenten heeft om een verschil te maken en vanuit zelfregie en eigenaarschap sturing te geven aan eigen geluk. Zo draagt iedereen bij aan organisatiebrede successen. Voor ArrangeGroup leidt dit tot groei van duurzame relaties, medewerkers en omzet. Ook leidt dit tot steeds meer kennis en kunde.”, aldus Arjan Elst en Sander Koop, Directie van ArrangeGroup.

Dienstverlening en aansturing

Deze kennis en kunde is gebundeld binnen ArrangeGroup, één facilitair ondernemershuis, waar intensief wordt samengewerkt tussen de drie BV’s: Arrange Integrated,  Arrange Interim en Arrange Consultancy. Begin vorig jaar is het directie-/managementteam uitgebreid met Pancras Evers, Directeur Arrange Integrated en onlangs is Tiko Smetsers, Business Manager Arrange Interim, hieraan toegevoegd. Voor Arrange Consultancy werken diverse consultants.

Nieuw kantoorpand en website

Inmiddels is ArrangeGroup verhuisd naar het Rotor Media gebouw in Hilversum. Deze nieuwe huisvesting versterkt de identiteit van ArrangeGroup en de drie BV’s. Dit geldt ook voor de vernieuwde website.

trap    Rotor-media

Terug naar het nieuwsoverzicht