FD Gazellen

ArrangeGroup FD Gazelle 2017

Geplaatst op: 23 oktober 2017

Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. ArrangeGroup behoort tot deze groep en mag zich FD Gazelle noemen. Hiermee zet ArrangeGroup weer een stap in haar succesvolle bestaan.

Trots op ArrangeGroup

“Deze nominatie is een bekroning op onze strategie en dienstverlening binnen de facilitaire markt. Het is een compliment voor onze hele organisatie. Voor alle medewerkers en klanten die hun steentje bijdragen. In onze dienstverlening staat de mens centraal, richten wij ons op ontwikkelen en samenwerken en is er een informele sfeer. Zo maken wij werk en omgeving beter en leuker! Dit motiveert ons iedere dag opnieuw, zodat we met passie en plezier werken. Door onze continue drive tot ontwikkeling en onze strategie gericht op de lange termijn succes en relatie creëren we echt geluk. Daar zijn we enorm trots op!”, aldus Sander Koop, Directeur van ArrangeGroup.

“Een bekroning op onze strategie en dienstverlening binnen de facilitaire markt.”

Groei in meerdere opzichten

ArrangeGroup zet zich primair en continu in voor gelukkige medewerkers en relaties, waardoor er werkelijke groei ontstaat. Een groei over de volle breedte. Beginnend bij het realiseren van initiatieven en concepten in de markt en het creëren van persoonlijke (medewerkers)groei. De marktbijdrage van ArrangeGroup als dienstverlener en de bijdrage als werkgever is daarmee groots. Dit geeft ArrangeGroup de mogelijkheid om de strategie voor de aankomende jaren verder toe te passen en de markt verder te ontwikkelen. Dit leidt niet alleen tot groei in omzet, met meer medewerkers en meer duurzame relaties. Het leidt ook tot steeds meer kennis en kunde. Hiermee voegt ArrangeGroup in meerdere opzichten waarde toe.

FD Gazellen Award 2017

Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alle ondernemingen die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald, winnen een FD Gazellen Award. Met trots mag ArrangeGroup zich FD Gazelle noemen.

Terug naar het nieuwsoverzicht