AG Profielfoto social media

Arrange Integrated breidt haar team verder uit

Geplaatst op: 1 mei 2018

In de afgelopen maand zijn twee nieuwe Klantmanagers gestart binnen het team van Arrange Integrated. Hanneke Verhoeff, voormalig interimmer van Arrange Interim, is als Klantmanager verantwoordelijk voor het account TenneT. Nienke van der Sandt is de nieuwe Klantmanager van het Rabobank-account. Hanneke en Nienke maken de verbinding tussen de accounts en tillen de dienstverlening naar een hoger niveau.

Integrated dienstverlening

Opdrachtgevers kunnen hun facilitaire diensten aan Arrange Integrated uitbesteden. Hierbij is een verschuiving ontstaan in het traditioneel uitbesteden van individuele diensten naar integrale uitbestedingen. Dit betekent dat niet alleen facilitaire voorzieningen worden uitbesteed, maar ook een belangrijk deel van de managementactiviteiten. Om hierop in te kunnen spelen, breidt Arrange Integrated haar team verder uit. In 2018 zal het team zich vooral richten op het doorontwikkelen van de dienstverlening.

Hanneke Klantmanager TenneT

Hanneke Verhoeff heeft de HBO-opleiding Facility Management aan de Haagsche Hogeschool gevolgd. Na haar opleiding is ze direct gestart als interimmer bij ArrangeGroup. Met veel plezier heeft ze haar eerste stappen gezet in het facilitaire werkveld onder de vlag van ArrangeGroup. Na functies bij GG&GD en Hospitality Group is Hanneke weer vertrouwd teruggekomen bij haar eerste werkgever. Nu maakt ze de overstap van Arrange Interim naar Arrange Integrated in de functie van Klantmanager voor netbeheerder TenneT.

Hanneke: “In mijn nieuwe functie ben ik verantwoordelijk voor het TenneT account. Met het professionele en enthousiaste team wil ik graag aan de slag om de dienstverlening de komende jaren naar een hoger niveau te tillen. Ook wil ik meer verbinding maken tussen de verschillende accounts van Arrange Integrated. Door integraal te werken, kunnen we veel van elkaar leren en elkaar inspireren.”

Links: Hanneke Verhoeff, Klantmanager TenneT
Rechts: Nienke van der Sandt, Klantmanager Rabobank

Hanneke Integrated
Nienke Integrated
Meer over Arrange Integrated

Nienke Klantmanager Rabobank

Nienke van der Sandt is een ervaren manager die voorheen verantwoordelijk was voor de integrale facilitaire contracten van TROTS. In haar nieuwe functie bij Arrange Integrated vervangt ze de huidige regiomanagers, Remco Gogan en Marion Veltman. Remco en Marion waren de afgelopen periode verantwoordelijk voor (inmiddels) 34 Rabobanken. In deze periode hebben ze de dienstverlening opgestart en vele succesvolle implementaties doorgevoerd. Remco gaat bij Arrange Integrated leiding geven aan het cluster New Business, met onder ander de nieuwe opdrachtgevers Nutreco, MVGM, CBRE en Corporate Places. Marion blijft als coach betrokken bij de ontwikkeling van de Young Professionals.

In de nieuwe situatie wordt het account Rabobank aangestuurd door één Klantmanager. In deze periode van doorontwikkeling is hier bewust voor gekozen om de lijnen zo kort mogelijk te houden. Nienke: “Na de afgelopen jaren verantwoordelijk te zijn geweest voor integrale services bij diverse klanten, ga ik me nu focussen op de Rabobank. Door deze focus hoop een betere brug te slaan tussen de verschillende banken en de diverse diensten. Door de klant integraal centraal te stellen, gaan we de dienstverlening met het team optimaliseren en gaan we de klant (hopelijk) verrassen. Dit sluit naadloos aan waar Arrange Integrated voor staat.”

Werk en omgeving beter en leuker maken

Om werk en omgeving beter te maken moeten we continu ontwikkelen en verbinden. Dit kunnen we niet alleen, maar doen we samen. Samen met onze klanten en medewerkers. Onze medewerkers zorgen dat het geregeld is en daarom noemen we hen Arrangers.

Pancras Evers, Directeur Arrange Integrated: “Plezier hebben in wat je doet is een vereiste voor succes in deze dienstverlenende sector. Bovendien werkt dit ook andersom. Als je ziet dat mensen blij zijn met wat jij voor ze doet, krijg je daar zelf weer energie van. Samenwerkend met onze opdrachtgever nemen wij de verantwoordelijkheid voor een goed en schaalbaar FM.  Altijd dichtbij en in nauwe afstemming met onze opdrachtgever. Samen ontwikkelen we concepten om medewerkers beter te ondersteunen in hun werk.”

Terug naar het nieuwsoverzicht