ArrangeGroup

ArrangeGroup in actie voor Ronald McDonald Huis Utrecht

Geplaatst op: 29 Sep 2014

Op zaterdag 4 oktober organiseert ArrangeGroup een inzamelingsactie voor het Ronald McDonald Huis Utrecht. De actie bestaat uit verschillende activiteiten in Hoog Catharijne te Utrecht en staat volledig in het teken van families en kinderen. Met deze activiteiten, verzorgd door de professionals van ArrangeGroup, willen de organisatoren zo veel mogelijk vrijwillige gelden ophalen.

Activiteiten in winkelcentrum Hoog Catharijne

Het Ronald McDonald Huis Utrecht draagt zorg voor een warme plek waar families in moeilijke tijden dichtbij hun zieke kind kunnen zijn. Om deze organisatie te ondersteunen, worden op 4 oktober van 9:30 tot 16:30 in Hoog Catharijne (Radboudplein) te Utrecht diverse familie- en kinderactiviteiten georganiseerd. Denk aan schminken, knutselen en een poppentheater voor de kinderen. Terwijl de ouders, opa’s en oma’s ontspannen met een heerlijk kopje koffie.

Samen in actie voor Ronald McDonald

Met de unieke samenwerking tussen ArrangeGroup en Ronald McDonald Huis Utrecht is een succesvolle fondsenwerving opgezet die mede mogelijk is gemaakt door Hoog Catharijne. Alle opbrengsten van 4 oktober gaan rechtstreeks naar dit goede doel. Het Ronald McDonald Huis Utrecht draagt zorg voor een warme plek waar families in moeilijke tijden dichtbij hun zieke kind kunnen zijn. Dit Kinderfonds levert een positieve bijdrage aan de gezondheid van zieke of gehandicapte kinderen en aan het welzijn van deze families. De Stichting Ronald McDonald Huis Utrecht ontvangt geen subsidie en is volledig afhankelijk van sponsors, donateurs en vrijwilligers.

bel mij terug