ArrangeGroup

ArrangeGroup heeft een nieuwe Business Manager

Geplaatst op: 29 Jul 2015

Na zeven jaar interimmen bij ArrangeGroup start Esther Cremer per 1 augustus 2015 in haar functie als Business Manager Sales & Marketing. Met haar brede kennis op het gebied van Facility Management, uiteenlopende ervaring in de markt en grote passie voor ArrangeGroup wil ze waarde toevoegen bij de klant. Het is haar doel om opdrachtgevers en professionals in hun kracht te zetten. Door rekening te houden met hun wensen, waarden en dromen wil Esther door middel van passende oplossingen innovaties doorvoeren en inspelen op marktontwikkelingen.

Ontwikkeling leidt tot kwaliteit

Het werken vanuit relatie met enthousiaste gedreven professionals sluit feilloos aan bij de persoonlijkheid van Esther: “Ik geloof dat ontwikkeling leidt tot kwaliteit en sociaal verantwoord ondernemerschap. ArrangeGroup is vooroplopend in het ontwikkelen en doorvoeren van innovaties. De kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in de markt, deel ik graag en helpt bij het bieden van succesvolle oplossingen aan onze opdrachtgevers.”

“Ik wil bijdragen aan de groei van ArrangeGroup en de ontwikkeling van mooie projecten.”

Business Manager en MT-lid

Als Business Manager is Esther binnen het MT verantwoordelijk voor het Sales- en Marketingteam: “Ik voel me erg verbonden met deze dynamische organisatie en kan hier mijn talenten volop inzetten en ontwikkelen. Het enthousiasme en plezier van de medewerkers sluit aan bij wat ik in mijn werk belangrijk vind.”

“Ik kijk er enorm naar uit om met het team samen te werken. Het is mijn ambitie hen te coachen en samen organisatiebepalend te zijn. Ik wil bijdragen aan de groei van ArrangeGroup en de ontwikkeling van mooie projecten en opdrachten die wij de markt te bieden hebben. “Believe & go for it!”

bel mij terug