KNVB campus

ArrangeGroup flexibel en betrouwbaar volgens Performance Onderzoek

Geplaatst op: 26 augustus 2021

Als gewaardeerde Managing Agent partner biedt Arrange Integrated oplossingen op maat aan binnen de facilitaire markt. Wij zijn de regiepartner en ontzorgen onze opdrachtgevers door aansturing en uitvoering van integrale facilitaire oplossingen. Binnen onze samenwerkingen met opdrachtgevers vinden wij flexibiliteit en betrouwbaarheid heel belangrijk. Wij zijn daarom trots om te zien dat wij op onder andere deze competenties bovengemiddeld scoren in het jaarlijkse Provider Performance Onderzoek over 2020.

Flexibiliteit

In het onderzoek is gekeken naar de bereidheid en het vermogen van de facilitaire providers om zich effectief aan te passen bij wijzigende omstandigheden. Een competentie die voor opdrachtgevers erg belangrijk is en waar de markt nu meer dan ooit om vraagt. Wij zijn dan ook trots dat ArrangeGroup hoog scoort op dit onderdeel. “Al 20 jaar is ArrangeGroup als intelligent verlengstuk van waarde voor onze klanten en een toonaangevende flexibele partner. Wij houden van ontwikkelen en doen dit altijd vanuit klantbehoeftes en vanuit ontwikkelingen in de markt. Wendbaarheid en flexibiliteit zijn hierin voor ons al jaren essentieel. Wij zijn trots dat onze sterke visie op flexibiliteit door onze opdrachtgevers en partners wordt erkend en hoog wordt gewaardeerd.”, aldus Evelien Weber, Sales Manager bij Arrange Integrated.

Integriteit en betrouwbaarheid

Ook is in het onderzoek gekeken naar de kerncompetenties integriteit en betrouwbaarheid. Een aspect dat door veel opdrachtgevers als zeer belangrijk wordt geacht. Voor deze competentie is gekeken naar de mate waarin de facilitaire provider handelt – in woord en gedrag – in lijn met de afgesproken kaders en doelstellingen en de geldende normen en waarden bij de opdrachtgever. Ook is de nadruk gelegd op de betrouwbaarheid en continuïteit van de dienstverlening. “Betrouwbaarheid en integriteit zijn kenmerken die wij bij Arrange Integrated ontzettend belangrijk vinden en waar wij veel focus op leggen. Wij zijn daarom zeer tevreden dat dit ook de opdrachtgevers niet ontgaan is en zijn enorm trots op een hoge score binnen dit onderdeel.”, aldus Arjan Elst, Directeur bij Arrange Integrated.

De cultuur van Arrange Integrated

Naast verschillende competenties is er in het onderzoek gekeken naar de cultuur van de facilitaire dienstverleners. Hieruit blijkt dat wij bij opdrachtgevers bekend staan om onze familie- en adhocratiecultuur. De familiecultuur kenmerkt zich door de vriendelijke werkomgeving die zich richt op de zorg voor goede verhoudingen, flexibiliteit in processen en zorg voor het personeel. De adhocratiecultuur kenmerkt zich door een dynamische, ondernemende en creatieve werkomgeving. Een plek waar mensen hun nek uitsteken en risico’s durven te nemen. Individueel initiatief en vrijheid worden gestimuleerd. “De combinatie van deze twee culturen ligt precies in lijn met het DNA en de drie kernwaarden van ArrangeGroup: Relatie, Ontwikkeling en Believe and Go For It. Wij richten ons op de relatie tussen medewerkers onderling en met opdrachtgevers, wij stimuleren de ontwikkeling van onze Arrangers en wij denken in mogelijkheden, niet in risico’s.”, aldus Arjan Elst, Directeur van Arrange Integrated.

Wil je meer weten?

Het uitgebreide rapport van het Provider Performance Onderzoek is hier te downloaden. Benieuwd wat Arrange Integrated voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op met Evelien Weber, Sales Manager bij Arrange Integrated.

Download rapport
Neem contact met ons op!