ArrangeGroup

ArrangeGroup en AAFM sluiten raamovereenkomst

Geplaatst op: 19 Aug 2011

ArrangeGroup en AAFM Facility Management hebben 11 augustus 2011 een raamovereenkomst afgesloten. Met deze raamovereenkomst breiden zij de samenwerking en dienstverlening van de afgelopen jaren verder uit. ArrangeGroup is voor Facility Management en Inkoop de aankomende jaren de leverancier op het gebied van interim management, project management en werving & selectie.

AAFM en ArrangeGroup

Sinds de oprichting van AAFM in 2002 levert ArrangeGroup naar volle tevredenheid veelvuldig interim dienstverlening. Door de sterke groei van AAFM en ArrangeGroup is er een strategische samenwerking ontstaan. Met het sluiten van een nieuwe raamovereenkomst onderstrepen beide partijen de tevredenheid en het belang van deze samenwerking. ArrangeGroup gaat vanuit haar dochterbedrijven Arrange, Manage en Recruite een grote en brede bijdrage leveren aan AAFM.

Samenwerking brengt waarde

AAFM is marktleider in de Nederlandse Total Facility Management markt en heeft gespecialiseerde kennis van en ervaring in het leveren van management oplossingen voor facilitaire diensten. Met het raamcontract kiest AAFM voor een partner die over de volle breedte, voor zowel tijdelijke als permanente arbeidsvraagstukken een belangrijke bijdrage levert. Tevens biedt de dienstverlening van ArrangeGroup oplossingen op tactisch en strategisch niveau met bijbehorende, uitgebreide kennis en expertise binnen Facility Management en Inkoop. De samenwerking brengt beide partijen in een sterk veranderende markt een grote toegevoegde waarde op het gebied van continuïteit flexibiliteit en kwaliteit.

bel mij terug