Partnership wisborn

ArrangeGroup bekrachtigt partnership met Wisborn

Geplaatst op: 31 juli 2013

Eind juni heeft ArrangeGroup een duurzaam partnership met Wisborn gesloten. Een partnership waar we trots op mogen zijn!

Partnership met Wisborn

Als klap op de vuurpijl en als blijk van vertrouwen overhandigde Wisborn de sleutels van hun kantoor in Amsterdam. Deze sleutel is sinds vorige week actief in gebruik en staat symbool voor de kwalitatieve klik, de goede relatie, het vertrouwen, het enthousiasme en de synergie tussen Wisborn en ArrangeGroup.

De afgelopen weken en maanden heeft ArrangeGroup samen met Wisborn workshops, trainingen en ontwikkeltrajecten verzorgd voor facilitaire-, IT teams en servicedesks. Met groot succes en concreet resultaat, namelijk het ontwikkelen van mensen. “Naast het beheersen van processen en systemen is de de mens altijd de succesfactor en helemaal op het gebied van Facility Management en IT. ArrangeGroup draagt hier al 13 jaar haar steentje aan bij door middel van interim- en adviesoplossingen binnen het facilitaire spectrum. Door ons producten- en dienstenaanbod uit te breiden met workshops, trainingen en ontwikkeltrajecten faciliteren en ontzorgen wij onze klanten nóg beter.”, aldus Arjan Elst, directeur en eigenaar van ArrangeGroup.
Geïnteresseerd in onze workshops?

Onderwerpen die in deze workshops en trainingen veelvuldig terugkomen zijn klantbeleving, medewerkerstevredenheid, feedback, houding en communicatie met betrekking tot gastvrijheid en hospitality en de ontwikkeling van teams en individuen. Wilt u meer weten over de workshops, trainingen, ontwikkeltrajecten en het partnership met Wisborn? Neem dan contact met ons op via info@arrangegroup.nl of bel 033 43 33 198.

Over ArrangeGroup

ArrangeGroup gelooft in het ontwikkelen en verbinden van mensen en organisaties vanuit kennis, bewustwording en vertrouwen. Een kennisgedreven relatie met klanten, het netwerk en de omgeving staat voorop. ArrangeGroup houdt zich dagelijks bezig met interim dienstverlening, advisering, ontwikkeltrajecten, Servicedesk Scans, benchmarks, marktonderzoek, het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten, trainingen en workshops in samenwerking met partner Wisborn.

Over Wisborn

Wisborn

Wisborn wordt gevormd door Bart Bloemen en Jorden Hagenbeek. Bart en Jorden zijn organisatieveranderaars. Ze beperken zich echter niet tot de verandering zelf. Zij ondersteunen het gehele veranderproces: van initiatieffase tot en met het ‘onderhoud’ van de verandering. Dit doen zij op een originele, creatieve en verfrissende wijze door vanuit een pro-actieve houding aandacht te geven aan de mens, het team en de omgeving om zo te ontwikkelen, taboes te doorbreken en efficiënter en effectiever te leven! Wisborn is gecertificeerd en opgenomen in het centraal register KBO. Wilt u meer weten over Wisborn?

Terug naar het nieuwsoverzicht