KNVB campus

ArrangeGroup behaalt podiumplaatsen in Partner of Choice Onderzoek

Geplaatst op: 14 juli 2020

Vandaag heeft Facto de resultaten van het Partner of Choice Onderzoek bekend gemaakt. Het doel van dit onderzoek is om facility professionals op weg te helpen bij de leverancierskeuze op het gebied van negen relevante werkgebieden. Voor de facilitaire branche is er onder lezers van Facto breedschalig online research gedaan naar hun inkoopgedrag. Tijdens het onderzoek werd de simpele, maar cruciale vraag gesteld: ‘Met welke partners doet u het liefst zaken op de volgende gebieden?’. ArrangeGroup behaalt prachtige scores met maar liefst twee podiumplaatsen.

Het Partner of Choice Onderzoek

Het Partner of Choice Onderzoek is uitgevoerd onder 388 professionals uit de facilitaire branche. Door middel van een enquête werd inzicht verkregen in de producten en diensten die men inkoopt en welke leveranciers zij daarvoor inschakelen. Daarna werd de respondenten gevraagd welke leverancier hun voorkeur heeft. Zo ontstond de preferred supplier list per productcategorie. ArrangeGroup deed dit eerste jaar mee in twee categorieën.

#3 in categorie facilitaire dienstverlening

ArrangeGroup levert meerdere facilitaire diensten aan opdrachtgevers. Zodoende deden wij binnen het Partner of Choice onderzoek mee in de categorie facilitaire dienstverleners. In deze categorie scoren wij een prachtige derde plaats. Professionals gaven aan ArrangeGroup als preferred partner te zien op dit gebied. “Wij bieden Integrale Facility Management contracten en Managing Agent contracten aan en leveren daarnaast ook snelle en flexibele capaciteit in de vorm van interimmers en trainees voor opdrachtgevers als Rabobank, TenneT, Nutreco, PostNL en Shell. Wij zijn ontzettend trots dat wij in deze categorie zo’n hoge plaats bekleden in dit aanbiedersoverzicht. Dat betekent dat we behoorlijk top of mind zijn onder facilitaire professionals.”, aldus Arjan Elst, Directeur ArrangeGroup.

Partner of Choice

#2 in categorie adviesbureaus

ArrangeGroup verrijkt organisaties daarnaast ook door het doen van onderzoek en het geven van advies. In de categorie adviesbureaus is ArrangeGroup op een prachtige tweede plaats geëindigd en behoort daarmee tot een van de top preferred partners als het gaat om facilitair advies. Arjan vertelt: “Dat we als facilitair ondernemershuis twee podiumplaatsen hebben behaald, hebben we vooral te danken aan de inzet van onze Arrangers en de samenwerking met onze opdrachtgevers en leveranciers. We zijn supertrots op dit behaalde resultaat!”

Vervolgonderzoek

Facto gaat het Partner of Choice Onderzoek elk jaar herhalen. Immers, in een snel veranderende wereld, ontwikkelt de markt zich door en kunnen interessante verschuivingen plaatsvinden. 

Meer weten?

Het uitgebreide rapport van het Partner of Choice Onderzoek is hier te downloaden.

Ben je benieuwd wat ArrangeGroup kan betekenen voor je organisatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Partner of Choice Onderzoek
Terug naar nieuwsoverzicht