KNVB campus

ArrangeGroup als aantrekkelijke werkgever

Geplaatst op: 9 juni 2021

In de huidige krappe arbeidsmarkt is het voor werkgevers steeds moeilijker om de juiste mensen aan te trekken en, misschien nog wel belangrijker, te behouden. ArrangeGroup besteedt veel aandacht aan aspecten als vitaliteit en goede arbeidsomstandigheden, om zo een aantrekkelijke werkgever te blijven. Deze inspanningen werden eerder zelfs beloond met een hoogste score in het Provider Performance Onderzoek op aantrekkelijk werkgeverschap.

Betrokkenheid en verbinding

Aantrekkelijk werkgever ben je niet zomaar. Hier komt veel bij kijken. Naast arbeidsomstandigheden, speelt ook de match tussen de medewerker en de organisatie een belangrijke rol. Deze elementen bepalen in grote mate hoe prettig het is om bij een organisatie te werken. Vivienne Thakoer, Recruiter bij ArrangeGroup, vertelt: “Tijdens gesprekken met sollicitanten probeer ik te inspireren en hen mee te nemen in de cultuur van ArrangeGroup. Het is belangrijk dat de persoon op de juiste plek binnen onze organisatie terecht komt. Zo creëer ik een win-win situatie voor zowel de sollicitant als voor ArrangeGroup”. Maar er is meer. We tonen een hoge mate van betrokkenheid en willen onze collega’s graag echt leren kennen. We zorgen daarnaast ook voor verbinding tussen de medewerkers. Dit draagt onder andere bij aan onderlinge relaties en kennisdeling.

Sander Koop, Directeur van ArrangeGroup: “We zijn een organisatie die zorgt dat facilitaire professionals het verlangen en de drive hebben om juist mét ons te werken. Dit gebeurt niet zomaar. We werken in een inspirerende omgeving en werken aan een open cultuur waar medewerkers en teams het beste uit zichzelf én elkaar kunnen halen. Daar doen we ons best voor.”

Beste facilitaire provider van Nederland

Aantrekkelijk werkgeverschap zie je bij ArrangeGroup ook terug in de interessante opdrachtgevers waar wij onze collega’s aan koppelen. Onlangs zijn wij in het Provider Performance Onderzoek uitgeroepen tot beste facilitaire dienstverlener van Nederland. Wij zijn een bewezen aantrekkelijke partij waar klanten graag mee samenwerken. Zodoende kunnen wij onze Arrangers altijd voorzien van mooie uitdagingen bij talloze gave opdrachtgevers.

Aansluitende kernwaarden

De drie kernwaarden van ArrangeGroup, Relatie – Ontwikkeling – Believe and Go For It, sluiten goed aan op de bovengenoemde aspecten. Verbinding, betrokkenheid, autonomie en arbeidsomstandigheden vind je duidelijk terug in de huidige cultuur binnen ArrangeGroup. We richten ons op de relatie tussen medewerkers onderling en met opdrachtgevers. We hebben een sterke band met collega´s door het hele land en door elkaar regelmatig op te zoeken blijven wij met elkaar in verbinding. Ook stimuleren wij de ontwikkeling van onze Arrangers, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Er is veel aandacht voor opleidingen en trainingen middels onder andere de Arrange Academy en het online studieplatform Studytube. ArrangeGroup is een dynamische en platte organisatie met veel mogelijkheden. Wij denken in mogelijkheden en niet in risico’s, daar zit onze kracht.

Meer weten over ArrangeGroup?

Benieuwd wat ArrangeGroup voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op met Vivienne Thakoer. Specifiek op zoek naar een interim functie? Neem dan contact op met Iris Lammerts van Bueren.

Neem contact met ons op!
Naar het nieuwsoverzicht