ArrangeGroup

Arrange versiert Lisidunahof

Geplaatst op: 14 Dec 2010

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) heeft Arrange zich ingezet op maatschappelijk gebied in de regio. Maandag 13 december hebben een aantal medewerkers van Arrange geholpen bij het aanbrengen van de kerstversiering in Psychogeriatrisch zorgcentrum Lisidunahof te Leusden. Met een mooi resultaat als uitkomst!

Zorgcentrum Lisidunahof

Deze actie is tot stand gekomen via de Matchbeurs, welke gehouden werd op 18 november in Leusden. Op deze beurs komen bedrijven en maatschappelijke organisaties uit de regio bij elkaar om vraag en aanbod te matchen. De Lisidunahof vroeg om hulp bij het aanbrengen van de kerstversiering in het zorgcentrum. Arrange bood hierop een aantal welwillende collega’s en 13 december zijn zes medewerkers hier vol enthousiasme mee aan de slag gegaan.

Facility Management

Een geslaagde match

In het restaurant, de entree en de algemene gangen stonden verschillende kerstbomen en hagen klaar om versierd te worden. Een flinke klus, maar het resultaat mocht er zijn. De actie leverde in de eerste plaats een mooi in kerstsferen versierd zorgcentrum op, maar daarnaast ook leuke gesprekken met de bewoners en medewerkers van het centrum. Kortom, een geslaagde middag en een geslaagde match! Fijn dat we als bedrijf wat voor de maatschappij kunnen betekenen!

Arrange & MVO

ArrangeGroup is ervan overtuigd dat ontwikkeling leidt tot kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Hierbij beperken wij ons niet tot materiële duurzaamheid, maar zien wij MVO als een weloverwogen bedrijfsvoering die op de lange termijn duurzaam rendeert voor alle stakeholders.

bel mij terug