ArrangeGroup

Arrange start met twee nieuwe Post HBO opleidingen!

Geplaatst op: 14 Feb 2011

Afgelopen week is Arrange gestart met twee nieuwe Post HBO opleidingen. Twee groepen van dertien Senior Interim Professionals (met meer dan vier jaar werkervaring binnen de vakgebieden Facility Management en Inkoop) gaan de komende tien maanden aan de slag met de opleidingen Huisvesting & Techniek en Performance & Service Management.

Vergroten van facilitaire inzichten

De opleiding Huisvesting & Techniek is in samenwerking met opleidingsinstituut NCOI ontwikkeld voor Arrange. Het doel van de opleiding is om de Interim Professionals vanuit de facilitaire visie meer inzicht te geven in de technische kant van gebouwbeheer en in staat te stellen de vertaalslag te maken tussen aannemers, installateurs, eigenaars en gebruikers van een pand. Thema’s die in deze opleiding aan bod zullen komen zijn; bouwkunde, bouwfysica, beheer en onderhoud, wet en regelgeving en duurzaamheid.

De rode draad in de opleiding is een centrale praktijkcase aan de hand waarvan alle onderwerpen aan de orde zullen komen. Het toepassen van ervaringen vanuit de praktijkomgevingen van de deelnemers zal iedere bijeenkomsten weer tot veel interactie en uitwisseling van ervaringen leiden.

Dienstverlening centraal

Bij de opleiding Performance & Service Management staan de onderwerpen kwaliteitsmanagement, procesmanagement en servicemanagement centraal. Deze opleiding is door ISBW Opleiding & Training speciaal ontwikkeld voor Arrange. Kwaliteitsmanagement en dienstverlening staan centraal tijdens deze opleiding. De business cases voor de drie verschillende thema’s zullen, waar mogelijk, zoveel mogelijk in de opdrachtomgeving van de Interim Professional opgepakt worden. De toegevoegde waarde van de opleiding is dan ook direct terug te zien voor de betreffende opdrachtgevers van Arrange.

Samen met de opleidingspartners NCOI en ISBW is Arrange er van overtuigd dat deze opleidingen zullen bijdragen in het succes en de verdere kennisontwikkeling van haar Interim Professionals.

bel mij terug