ArrangeGroup

Arrange the next Level

Geplaatst op: 01 Jun 2012

Het interne team van Arrange heeft recent met succes het Management Developmenttraject: ‘Arrange the Next Level’ afgerond. Met een positief resultaat en veel nieuwe energie en ideeën als gevolg!

The Next Level

Het interne team van ArrangeGroup heeft recent met succes het Management Development Traject: ‘Arrange the Next Level’ afgerond. Dit traject is van start gegaan in september 2011 en aangeboden door Wisborn. In ruim acht maanden tijd is stil gestaan bij persoonlijke ontwikkeling en groei en verdere versteviging van het team. Thema’s waren resultaatgericht werken, persoonlijke effectiviteit, kernkwaliteiten, teamrollen en effectief communiceren. Het is een positief traject geweest dat veel energie heeft gegenereerd.

Actieve opdrachten

Een belangrijk onderdeel is een actieve 24 uur geweest, in samenwerking met Due uit Harderwijk. Er zijn diverse actieve opdrachten geweest, zoals een dramasessie (beweging, dans, drama om uit de comfort zone te komen), duiken, klimmen etc. Belangrijke elementen hierin waren samenwerken, communiceren, grenzen verleggen en vertrouwen. De afsluiting heeft plaatsgevonden door middel van een persoonlijke presentatie van de deelnemers aan elkaar en aan het managementteam. Er wordt teruggekeken op een leerzaam en verbindend traject.

Onze visie op the next level

ArrangeGroup biedt als full resourcer een breed palet ‘resource solutions’ binnen Facility Management en inkoop. Van advies tot capaciteitsoplossingen en van onderzoek tot workshops en coaching. Alles wat nodig is om opdrachtgevers en professionals in hun kracht te zetten. Te midden van het sterk groeiende aantal resource aanbieders onderscheidt ArrangeGroup zich door dichtbij haar relaties, professionals en omgeving te staan. Rekening houdend met hun wensen, aanhaken op hun waarden en bijdragen aan hun dromen en doelen geeft ArrangeGroup haar bestaansrecht.

 
 
 

ArrangeGroup

bel mij terug