ArrangeGroup

Arrange succesvol op het gebied Digitale Informatie Voorziening

Geplaatst op: 10 Nov 2010

Sinds 15 november 2009 is ArrangeGroup op het gebied van Digitale Informatie Voorziening, Facility Management en Inkoop één van de drie mantelpartijen van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA). Dit is de uitvoerende overheidsinstelling in Nederland inzake de opvang van asielzoekers. ArrangeGroup ondersteunt hen succesvol op het gebied van Digitale Informatie Voorziening.

Digitale Informatie Voorziening

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) streeft naar verdere digitalisering van haar processen. Onlangs heeft het COA bij haar mantelpartijen de behoefte kenbaar gemaakt voor de tijdelijke inzet van een vijftal DIV-medewerkers voor het actualiseren van het archief.

Aan de slag voor DIV

Om het COA zo goed mogelijk te voorzien in de juiste kandidaten hebben wij bij deze aanvraag gebruik gemaakt van onze onderleverancier, gespecialiseerd op het gebied van DIV. En met succes! Op 6 september jongstleden zijn vier medewerkers Digitale Informatie Voorziening (DIV) gestart met deze opdracht. We wensen hen veel succes!

Over onze diensten

ArrangeGroup biedt als ‘full resourcer’ het totale pakket aan diensten en expertise op het gebied van Facility Management en Inkoop. Ook het component HR valt binnen onze expertise, omdat het bij beiden gaat om het ontwikkelen van mensen. De dynamische markt en de snel opeenvolgende veranderingen vragen om nieuwe denkwijzen. Als ontwikkelbedrijf blijven we kritisch en haken we hier op aan door met nieuwe producten en diensten te komen. Met als doel: Empowering People and Business.

bel mij terug