ArrangeGroup

Arrange start weer met Nevi-1 opleiding

Geplaatst op: 14 Sep 2011

Afgelopen maand zijn er weer achttien Interim Professionals enthousiast van start gegaan met de NEVI-1 opleiding. Deze opleiding richt zich op de basiskennis en -technieken van de inkoop. Voor de Interim Professional is dit van grote waarde voor inkoopfuncties, maar ook bij de facilitaire opdrachten waarbij inkoop en contractmanagement vaak aan de orde van de dag zijn.

Nevi-1 opleiding

ArrangeGroup heeft een pakket samengesteld dat past bij de ontwikkeling van de Interim Professionals. Onderdelen als het inkoopproces, communiceren en effectief functioneren, Europees Aanbesteden, contracteren en bedrijfseconomische aspecten komen uitgebreid aan bod.

De opleiding wordt Incompany aangeboden op de ‘thuisbasis’ van ArrangeGroup; het kantoor in Amersfoort. Hierdoor kunnen de professionals onderling ervaringen vanuit de opdrachtomgevingen delen binnen de opleiding. De opleiding vindt plaats vanaf september 2011 tot en met augustus 2012.

Over ArrangeGroup

ArrangeGroup is Nederlands enige ‘full resourcer’ die gelooft dat ontwikkeling leidt tot energie, vooruitgang, duurzame kwaliteit en waarde. Binnen Facility Management en Inkoop bieden wij een breed pakket met kwalitatieve oplossingen. Zowel voor snelle bliksem-inzet als voor weloverwogen outsourcing en samenwerking.

Uniek aan ArrangeGroup is ons geloof in persoonlijke ontwikkeling en relaties. Hiermee maken wij het verschil door een unieke aanpak en enthousiaste professionals. Vanuit persoonlijke kracht, talenten en drive leveren al onze professionals een bijdrage aan de ontwikkeling van zichzelf, ArrangeGroup en uiteindelijk het vakgebied. Onze ontwikkeldrang uit zich in ‘The Facility Lab’ – een gave plaats voor innovaties, kennis en co-creatie. Hiermee realiseren we onze strategische doelen en blijven we ons innoveren.

bel mij terug