ArrangeGroup

Arrange scoort wederom een raamcontract!

Geplaatst op: 10 Nov 2010

De Immigratie en Naturalisatiedienst heeft, in opvolging van het COA, Arrange het raamcontract gegund voor de dienstverlening Bedrijfsadviesdiensten Facilitair Management. De profielen advies, interim en projectmanagement zijn hier ondergebracht. Een prestatie waar we trots op mogen zijn!

Hoogste score van alle inschrijvers

In een Europese Aanbestedingsprocedure is de inschrijving van Arrange gewaardeerd met de hoogte scores van alle inschrijvers binnen dit perceel. Dit geeft ons veel vertrouwen en maakt ons extra trots op deze gunning. De overeenkomst is vanaf maart 2011 van kracht. We hopen vanaf dat moment met veel passie onze interim-dienstverlening te kunnen aanbieden binnen de facilitaire organisatie van de Immigratie en Naturalisatiedienst.

Onze oprichting

ArrangeGroup is tien jaar geleden opgericht met het doel om afgestudeerde HBO’ers een kans te bieden op een mooie carrière op het gebied van Facility Management. Met dit concept werd een gat in de commerciële markt gevuld tussen operationele opdrachten en facilitaire oplossingen op tactisch en strategisch gebied.

Over onze diensten

Actiegericht en resultaatgericht werken: daar staat ArrangeGroup voor. Met daadkracht oplossingen op het gebied van Facility Management vormen en deze opdrachten met overtuiging en plezier uitvoeren. Samen met de opdrachtgever zorgen voor een toegevoegde waarde op de lange termijn.

ArrangeGroup biedt als ‘full resourcer’ het totale pakket aan diensten en expertise op het gebied van Facility Management en Inkoop. Ook het component HR valt binnen onze expertise, omdat het bij beiden gaat om het ontwikkelen van mensen. De dynamische markt en de snel opeenvolgende veranderingen vragen om nieuwe denkwijzen. Als ontwikkelbedrijf blijven we kritisch en haken we hier op aan door met nieuwe producten en diensten te komen. Met als doel: Empowering People and Business.

bel mij terug