ArrangeGroup

Arrange Professionals van start met Prince2 opleiding

Geplaatst op: 12 Sep 2012

Een groep van 16 interim professionals is afgelopen week enthousiast begonnen aan de opleiding Prince2. Deze opleiding leert de deelnemers alles over de basiselementen, principes, thema’s en processen van de Prince2 methode. Het resultaat is dat de professionals kennis en inzicht krijgen op Prince2 niveau en de uniforme begrippen en communicatie kunnen hanteren.

Prince2 methodiek

Dankzij deze opleiding leren zij wat het werken in projecten volgens de Prince2 methodiek betekent en welke verantwoordelijkheden, rollen en bevoegdheden hierin zijn. Het resultaat is dat zij met de methode kunnen werken en kunnen toepassen op de eigen projecten bij onze opdrachtgevers.

De Interim Professionals gaan van start met het Foundation deel welke dit jaar wordt afgerond. Aansluitend zal het Practitioner deel aangeboden worden. De opleiding wordt in samenwerking met opleidingsinstituut ISES In company aangeboden op de ‘thuisbasis’ van ArrangeGroup in Amersfoort. Hierdoor kunnen de professionals onderling ervaringen vanuit de opdrachtomgevingen delen binnen de opleiding. De opleiding vindt plaats vanaf september 2012 tot en met april 2013.

Over ArrangeGroup

ArrangeGroup is Nederlands enige ‘full resourcer’ die gelooft dat ontwikkeling leidt tot energie, vooruitgang, duurzame kwaliteit en waarde. Binnen Facility Management en Inkoop bieden wij een breed pakket met kwalitatieve oplossingen. Zowel voor snelle bliksem-inzet als voor weloverwogen outsourcing en samenwerking.

Uniek aan ArrangeGroup is ons geloof in persoonlijke ontwikkeling en relaties. Hiermee maken wij het verschil door een unieke aanpak en enthousiaste professionals. Vanuit persoonlijke kracht, talenten en drive leveren al onze professionals een bijdrage aan de ontwikkeling van zichzelf, ArrangeGroup en uiteindelijk het vakgebied. Onze ontwikkeldrang uit zich in ‘The Facility Lab’ – een gave plaats voor innovaties, kennis en co-creatie. Hiermee realiseren we onze strategische doelen en blijven we ons innoveren.

bel mij terug