ArrangeGroup

Arrange, Manage en Recruite Bundelen Krachten in ArrangeGroup Nieuwe Stijl

Geplaatst op: 02 Jul 2013

Na jaren werken vanuit de werkmaatschappijen Arrange, Manage en Recruite opereren de merken per direct verder onder de naam ArrangeGroup. Daarmee onderstreept het bedrijf haar positie als ‘full resourcer’ voor Facility Management en Inkoop.

ArrangeGroup nieuwe stijl

Dankzij de integratie vindt met name op het gebied van kennis en dienstverlening verdere ontwikkeling plaats. Dit stelt de organisatie in staat te excelleren en te innoveren voor en met haar klanten in de huidige dynamische markt. ArrangeGroup ervaart dat ontwikkeling leidt tot energie, zingeving en duurzame kwaliteit. Dit manifesteert zich niet alleen in processen en activiteiten, maar ook in een nieuwe huisstijl met de pay-off ‘The Facility Lab‘.

Full Resource Management

Anno 2013 is ArrangeGroup Nederlands grootste full resourcer voor facility management en inkoop. Met de juiste kennis en kunde lost ArrangeGroup op kwalitatieve wijze vraagstukken op. De oplossingen van ArrangeGroup variëren van gangbaar tot innovatief, van operationeel+ tot strategisch en van tijdelijk tot permanent. “Door vanuit één merk te werken, bieden we een breed palet ‘resource solutions’ binnen facility management en inkoop. Van advies tot capaciteitsoplossingen en van onderzoek tot workshops en coaching. Alles wat nodig is om opdrachtgevers en professionals in hun kracht te zetten”, aldus directeur-eigenaar Arjan Elst.

Ontwikkeling en innovatie

Ook Sander Koop, de andere directeur-eigenaar van ArrangeGroup, beaamt dat deze ontwikkeling van grote toegevoegde waarde is voor zowel markt als professionals. “Met het oog op de huidige turbulente omgeving is de markt op zoek naar duurzame, intelligente en creatieve oplossingen. Door te werken vanuit ArrangeGroup kunnen we onze ontwikkelings- en innovatiedrang inzetten om opdrachten duurzamer aan te pakken. Rekening houden met wensen, aanhaken op waarden en bijdragen aan dromen en doelen van onze relaties met kwaliteit, snelheid en efficiency als sleutel tot succes.”

The Facility Lab

Met de nieuwe huisstijl lanceert ArrangeGroup ook een nieuwe, krachtige baseline pay-off die luidt: ‘The Facility Lab‘. Door vanuit het gedachtegoed achter deze pay-off te werken, wil de organisatie FM-Nederland inspireren zich te versterken met ArrangeGroup: de broed- en verzamelplaats waar kennis, co-creatie, creativiteit, sociaal verantwoord ondernemerschap en innovatie samenkomen.

Historie

ArrangeGroup levert sinds 2000 Interim Management voor de facilitaire en inkoopmarkt. Sinds de oprichting heeft zij zich sterk gericht op tactisch Facility Management. Na de eerste succesvolle jaren is ArrangeGroup verder groot geworden met strategisch management, advies en werving en selectie. Het ontstaan van Manage en Recruite was hiermee een feit. Sinds 2010 levert zij met 75 professionals een ruim, full resource aanbod aan kennis en oplossingen.

 

 

 

ArrangeGroup

bel mij terug