ArrangeGroup

Arrange loopt weer mee met de Utrechtse Heuvelrug Estafette

Geplaatst op: 20 Jul 2011

Na het succes van de eerste drie Heuvelrug Estafettelopen in 2008, 2009 en 2010, gaan we in september voor vier op een rij! ArrangeGroup gaat weer uit van een onvergetelijke dag vol gezelligheid en sportieve prestaties. We zijn dus aangemeld voor de 4e editie in 2011.

Utrechtse Heuvelrug Estafette

De Utrechtse Heuvelrug Estafetteloop is een geweldig evenement voor estafetteteams dwars over de Heuvelrug door bossen, landerijen en langs plassen en kanalen. Kortom een heel afwisselend parcours van 100 kilometer. Dit zijn dus 10 etappes van 10 kilometer. De teams moeten bestaan uit minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers.

Gezellige en sportieve estafetteloop

Binnenkort organiseert ArrangeGroup de nodige voorbereidende activiteiten om ook de editie van 2011 weer tot een succes te maken. Nu de eerste tien aanmelders zich al hebben laten horen, gaan we voor de volgende tien!

 

We willen in 2011 weer met twee teams aan de start verschijnen. Deelnemen aan deze gezellige, maar zeker sportieve Estafetteloop? Geef u dan snel op! Dat kan via het e-mailadres info@arrangegroup.nl.

ArrangeGroup & MVO

ArrangeGroup is ervan overtuigd dat ontwikkeling leidt tot kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap (MVO). Hierbij beperken wij ons niet tot materiële duurzaamheid, maar zien wij MVO als een weloverwogen bedrijfsvoering die op de lange termijn duurzaam rendeert voor alle stakeholders. Op deze wijze streven wij op lange termijn naar een goede verhouding tussen people, planet en profit.

bel mij terug