Stijn-von-der-Fuhr

Arrange Interim wederom partner van Facility Matters!

Geplaatst op: 6 juni 2019

Facility Matters wordt dit jaar georganiseerd op donderdag 21 november in Nieuwegein. Inspirerende keynotes, inhoudelijke sessies van experts, FM Talks door young professionals, een FM Café met Innovatieplein, een facilitaire hackaton én natuurlijk veel young professionals, werkzaam in het facilitaire werkveld. Dit zijn de ingrediënten voor het kennis- en inspiratiefestival Facility Matters. Arrange Interim is founding partner. Samen met Heyday, Facilicom en partners CSU en VFM organiseert Facto voor de tweede maal dit kennisfestival. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang.

Een kleine terugblik

Een FM-café, innovatieplein, FM escape room en speeddates. Dit waren enkele onderdelen van Facility Matters 2018. Ruim 300 deelnemers in een vernieuwende, inspirerende omgeving. Na een ontvangst met lunch en gezamenlijke opening inclusief keynote gaven deelnemers, op basis van eigen interesses en wensen, invulling aan hun dag. Door te luisteren naar inspirerende sprekers, het oplossen van facilitaire vraagstukken, andere FM-professionals te ontmoeten of zich te laten verrassen door innovaties binnen het vakgebied. Tijdens de afsluitende ‘Silent Energy Experience’ werd gedanst en gezongen; een mooie ijsbreker voor de borrel. Genoeg ingrediënten die van de eerste editie van Facility Matters een groot succes maakten!

Een van de deelnemers was Pim Paalman, Interimmer bij Arrange Interim. Pim vertelt: “Voor mij als young professional was Facility Matters 2018 een event om vakgenoten te ontmoeten. Daarnaast was het interessant om te horen met welke passie professionals hun ervaringen met ons deelden. Het platform dat Facility Matters biedt om je netwerk te vergroten, maakte dat ik aanwezig was en dit jaar zeker weer ben!”

Voor professionals door professionals

Het festival is speciaal opgezet voor young professionals met 1 tot 10 jaar werkervaring in FM. Daarnaast zijn afstuderende studenten of net afgestudeerden van de HBO-opleiding FM facilitair management, Hoge Hotelschool of een andere relevante facility studie welkom op dit event. Iedereen wordt meegenomen in een leuk programma waarbij kennis delen, inspireren en netwerken centraal staat. Een dag waarbij jij als young professional de kans krijgt interessante bedrijven en bekende facilitaire gezichten te leren kennen.

Facility Matters 2019

Ook dit jaar beloofd het weer een inspirerend programma te worden, vol met interessante sprekers, kennissessies, innovatieve projecten en gezelligheid. Tijdens Facility Matters 2019 hoor je over de laatste trends en ontwikkelingen in het facilitaire vakgebied en over boeiende vraagstukken rondom werkplekken, samenwerken, werk-privé balans en doorontwikkeling. Deel en haal kennis, laat je inspireren door voorlopers in de markt en vergroot jouw netwerk. Naast kennis delen en netwerken is het vooral een leuke dag met een hoop gezelligheid. Dit jaar zal het evenement plaatsvinden op donderdag 21 november 2019 bij De Woonindustrie in Nieuwegein.

Save the date!

Wil jij onderdeel uitmaken van deze inspirerende en energieke dag? Zet dan donderdag 21 november alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent! Aanmelden kan via de volgende link.

Naar het nieuwsoverzicht
Neem contact met ons op!