Wilfried Polman

Arrange Interim steunt ISS in actie voor Ronald McDonald Huis Utrecht

Geplaatst op: 13 juni 2018

In het weekend van 23 en 24 juni worden de homerun en homeride georganiseerd. De deelnemers van de homerun lopen 240 kilometer hard. Op hetzelfde moment fietsen de deelnemers van de homeride 500 kilometer. Verschillende teams zullen gedurende 24 uur een route dwars door Nederland afleggen in de vorm van een hart. ISS Facility Services is ook vertegenwoordigd met een team. Door deelname aan beide initiatieven laat ISS Facility Services zich niet alleen van hun sportiefste kant zien, maar zamelen zij ook geld in voor het goede doel: het Ronald McDonald Huis in Utrecht. Arrange Interim draagt dit goede doel een warm hart toe en sponsort ISS Facility Services met deze actie.

Steun voor het ISS-team

Nadat ISS Facility Services jarenlang de catering verzorgde langs de route, hebben zij afgelopen jaar voor het eerst meegedaan met de HomeRide en met een eigen loopteam ook aan de HomeRun. Deze eerste kennismaking smaakt naar meer. Vorig jaar hebben zij het Ronald McDonald Huis in Utrecht meerdere malen bezocht en gezien hoe belangrijk het is dat gezinnen dichtbij hun zieke kinderen kunnen zijn. Arrange Interim steunt ook dit jaar het ISS-team.

Het Ronald McDonaldhuis krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Door onze gewaardeerde relatie ISS Facility Service te sponsoren, dragen wij wederom een steentje bij aan het Ronald McDonald Huis. “Wij dragen het Ronald McDonald Kinderfonds een warm hart toe en hebben gezien hoe het ISS-team vorig jaar 24 uur lang afgezien en gestreden heeft om de finish te behalen. Prachtig om deze strijdlust voor het goede doel te zien.” Aldus Tiko Smetsers, Business Manager van Arrange Interim, “Richting de deelnemers: maak er ook dit jaar een onwijs mooie rit van en zet ‘m op!”

Over het Ronald McDonald Huis

Een ziek kind kán niet zonder zijn ouders. Als je kind ziek is, wil je als ouders zo dicht mogelijk in de buurt zijn. En als het een handicap heeft, wil je dat het zoveel mogelijk dezelfde dingen kan doen als zijn of haar leeftijdgenootjes. Al ruim dertig jaar helpt het Ronald McDonald Kinderfonds zieke of gehandicapte kinderen en hun familie in Nederland. Dankzij Ronald McDonald Huizen zijn ouders altijd binnen een paar minuten bij hun kind in het ziekenhuis. In Nederland zijn dertien Ronald McDonald Huizen. Jaarlijks maken de Ronald McDonald Huizen 63.285 overnachtingen voor 5.099 gezinnen mogelijk.

ISS Facility Service logo def
Terug naar het nieuwsoverzicht