Stijn-von-der-Fuhr

Arrange Interim founding father van kennisfestival Facility Matters!

Geplaatst op: 27 augustus 2018

Heb je al gehoord over Facility Matters? Dat is hét kennisfestival voor 150-200 ambitieuze young professionals in het facilitaire werkveld. Vernieuwend, vol energie en uitdagend. Arrange Interim is, met andere partijen, initiatiefnemer en founding father van dit nieuwe evenement. Zet donderdag 29 november in je agenda en zorg dat je erbij bent!

Investeren in de toekomst

“Human capital is voor ons als interim-organisatie het belangrijkste wat wij hebben. Daarom investeren wij veel in onze huidige medewerkers, maar ook in de medewerkers van de toekomst. Young professionals inspireren past hier goed bij.” aldus Tiko Smetsers, Business Manager van Arrange Interim.

Tiko vervolgt: “Hoewel onze interim dienstverlening zich veelal afspeelt op het medior en senior vlak, liggen onze ontstaansgeschiedenis en roots bij het bieden van kansen aan starters op de arbeidsmarkt. Een belangrijke missie die wij onszelf opleggen: talent kansen bieden en ontwikkelen. Waarom? Omdat wij geloven dat het inzetten van talent op nieuwe uitdagingen voor de beste resultaten zorgt. Om die kansen te bieden, niet alleen binnen ons bedrijf, maar ook talent daarbuiten te inspireren en te laten groeien, zijn wij ontzettend trots dat we founding father zijn van een mooi evenement als Facility Matters.”

Facility matters

Het beoogt een inspirerend programma te worden, vol met inspirerende sprekers, een FM escape room, FM talks, kennissessies, een innovatieplein en nog veel meer. Tijdens Facility Matters hoor over de laatste trends en ontwikkelingen in het facilitaire vakgebied en over interessante vraagstukken rondom werkplekken, samenwerken, werk-privé balans en doorontwikkeling. Op het innovatieplein krijg je ook de gelegenheid om de andere BV’s van ArrangeGroup tegen te komen: Arrange Integrated en Arrange Consultancy. Deel en haal kennis, laat je inspireren door voorlopers in de markt en vergroot jouw netwerk.

Facility Matters wordt mede mogelijk gemaakt door de bijdrage van founding fathers Arrange Interim, Facilicom en HEYDAY.

Facility Matters
Neem contact met ons op!

Waarom wil je dit niet missen?

  • Inspirerende sprekers: leer van voorlopers in de markt zoals Corporate Rebels, over hun bezoek aan Semco, Spotify en Google en diens reis naar ‘het nieuwe werken’.
  • FM Escape Room: Laat je opsluiten in de FM Escape Room. Ontrafel op unieke én ludieke manier pittige FM-vraagstukken. Weet je met jouw groep op tijd te ontsnappen?
  • FM talks: young professionals vertellen hier over alle ins & outs van hun succesvolle projecten. En er is aandacht voor leerpunten van projecten die juist niet zijn gelukt. Wat neem jij mee naar huis?
  • Korte kennissessies: over o.a. technologie, circulair FM, hospitality, healthy office. Ook onderwerpen als leiderschap, werk-privé balans en werkdruk komen aanbod.
  • Innovatieplein: ontdek hier de nieuwste ontwikkelingen en demo’s.
  • Silent Energy Experience: we sluiten de dag af met een energizer! Zo gaan we vol energie naar de netwerkborrel. Hier kom je in contact met andere young professionals en inspirerende organisaties. Een mooi moment om ervaringen en ideeën uit te wisselen.

Voor wie is het?

  • Het festival is speciaal opgezet voor FM-professionals met 1 tot 10 jaar werkervaring.
  • Ook afstuderende studenten óf net afgestudeerden van facilitair management, hotelschool of een relevante facility studie zijn welkom.
  • Ben je geen young professional of ben je werkzaam aan de ‘advies/HR’ kant binnen FM? En wil je het kennisfestival graag bijwonen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Schrijf je nu in!

Aanmelden? Dat kan via de website van  Facility Matters.
Wanneer? Donderdag 29 november 2018 van 12.00 – 19.00 uur.
Waar? B. Amsterdam, Johan Huizingalaan 763a in Amsterdam.

Schrijf je nu in!