Wilfried Polman

Arrange Integrated trotse partner van Corporate Places

Geplaatst op: 30 april 2018

Arrange Integrated is een partnerschap aangegaan met Corporate Places. Corporate Places is een deelplatform dat kantooromgevingen activeert en ontwikkelt tot circulaire hubs. Arrange Integrated verzorgt hierbij de facilitaire expertise en het locatiemanagement. Met deze samenwerking zetten de partijen een duurzaam en innovatief concept in de markt.

Oplossing voor leegstand

Het doel van Corporate Places is rendement op vierkante meters leegstand in bedrijfspanden realiseren door het aanbieden van een aantrekkelijke plint en een ruim aanbod van vergader-, desk- en office units. De rol van Arrange Integrated in deze samenwerking bestaat uit het leveren van facilitaire expertise en het locatiemanagement aan Corporate Places: van de invulling omtrent Hospitality tot de Club Manager. Daarnaast neemt Arrange Integrated de inkoop en het beheer van facilitaire diensten uit handen, waarbij het ‘pay per use’ gedachtegoed centraal staat. De dienstverlening is direct gekoppeld aan het gebruik van de ruimten, waardoor een meer hotelmatige benadering ontstaat. Het innovatieve en duurzame karakter van het delen van kantoren gecombineerd met de pay per use formule voor alle faciliteiten maakt dit partnership uniek.

Geloof in dezelfde visie

Pancras Evers, Directeur Arrange Integrated, onderdeel van ArrangeGroup: “De samenwerking tussen Arrange Integrated en Corporate Places is ontstaan door overeenkomende visies en kernwaarden. We geloven allebei in de principes van de deeleconomie waarbij het logisch is dat we ook kantoren, faciliteiten en overige assets delen. Corporate Places is een voorloper in deze ontwikkeling. Arrange Integrated wil bijdragen aan leuker en beter werken en wordt gedreven door samen ontwikkelen. Kortom, een mooie match tussen Corporate Places en Arrange Integrated.”

Foto’s onder: binnenkant gebouw Corporate Places.
Foto rechts: buitenkant gebouw Corporate Places.

Corporat Places
Corporat Places
Meer over Arrange Integrated

Het nieuwe vermenigvuldigen

Willem Hetebrij, Founder Corporate Places: “Delen is het nieuwe vermenigvuldigen. Ons inrichtingsontwerp is gefundeerd op 100% Hospitality. Wij realiseren een gastvrije omgeving waar medewerkers van verschillende (corporate) bedrijven elkaar ontmoeten, (samen)werken, vergaderen, een training of workshop volgen en events organiseren. Alles op een manier die past bij de actuele werkgeversbehoeften en werkstijl: flexibel en dynamisch, gericht op kennisdeling, rendement en vitaliteit. Hier sluit de expertise en visie van Arrange Integrated goed aan en zorgt voor een uniek deelconcept in de markt.”

Over Corporate Places

Corporate Places is een deelplatform dat kantooromgevingen activeert en ontwikkelt tot circulaire hubs. Hierin bieden zij werkplekken, office- en vergaderunits met ruime parkeermogelijkheden aan as a service met een corporate uitstraling. Het initiatief is ontstaan vanuit de vraag van Creme Nederland – de vereniging van corporate real estate managers – om met een oplossing te komen voor leegstand in bedrijfspanden en tegemoet te komen aan de behoefte flexibele werkomgevingen te creëren met behoud van corporate identity.

Het concept van Corporate Places heeft een members only karakter: de faciliteiten, diensten en consultancy zijn alleen beschikbaar voor corporates en corporate professionals. De Groene Artisanen, Hollandse Nieuwe Architecten, Skopei Group BV, Uniscape en ArrangeGroup zijn als partner aangesloten bij Corporate Places. Zij brengen allen hun eigen expertise in en zetten elkaar in hun kracht.

Corporat Places
Logo Corporate Places
Terug naar het nieuwsoverzicht