Wilfried Polman

Arrange Integrated start samenwerking met The Office Service

Geplaatst op: 25 juni 2018

Arrange Integrated heeft een belangrijke stap gezet in de uitbreiding van haar dienstenpakket. Vanaf vandaag biedt Arrange Integrated gemaks- en welzijnsdiensten aan, waarvoor een samenwerking is gestart met The Office Service. Hiermee biedt Arrange Integrated meer gemak en ontzorging aan haar klanten én eigen medewerkers, met als doel: maak je leven nog gemakkelijker én leuker!

Ontzorgen in het dagelijks leven

Simone Wesdorp, Facility Solutions Developer bij Arrange Integrated: “Onze klanten en hun medewerkers zijn zich steeds bewuster dat je de tijd zinvol moet besteden aan dingen die je leuk vindt. Waar je energie uit haalt. Bovendien zijn we beter bekend met het belang van een vitale levenswijze. De vraag naar gemaks- en welzijnsdiensten neemt dan ook sterk toe. Dit is de reden dat Arrange Integrated haar dienstverleningspakket uitbreidt. Denk aan een stomerijservice, stoelmassages op locatie, milieuvriendelijke car wash en bezorging van bloemen en gebak. Ons doel? Dat medewerkers het beste uit zichzelf halen, meer vrije tijd hebben én genieten van de dingen die er écht toe doen.”

Well-being en health services

Arrange Integrated heeft in The Office Service de juiste match gevonden. Het in 2012 opgerichte bedrijf biedt well-being en health services binnen bedrijven. Pancras Evers, Directeur Arrange Integrated: “Aandacht voor vitaliteit en ontspanning op de werkvloer (en daarbuiten!) is onlosmakelijk verbonden met een gezonde werkomgeving. Het is voor ons dan ook een logisch verlengstuk van ons dienstenaanbod. Wij hebben gekozen voor The Office Service als samenwerkingspartner vanwege het ondernemende karakter en de brede reeks aan diensten. Het is een partner die dezelfde drive heeft als wij, namelijk: werk en omgeving beter en leuker maken!”.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Combinatie van software en human touch

Frederick Houtenbos, medeoprichter van The Office Service vult aan: “Het ondersteunen en ontzorgen van mensen binnen de werkomgeving was de gemene deler die tot de samenwerking met ArrangeGroup leidde. De combinatie van onze software en de human touch van ArrangeGroup zal voor veel bedrijven, die de vitaliteit en het welzijn van hun medewerkers als essentieel onderdeel van hun organisatie beschouwen, een grote meerwaarde zijn.”

ArrangeGroup en NUTTIG! als ‘launching customers’

Vanaf half juni maken de medewerkers van ArrangeGroup – en overige bewoners van het Rotor Media Gebouw – zelf gebruik van de gemaksdiensten in het kantoor in Hilversum. Ter lancering staat er een ‘Rad van fortuin’ waarmee leuke kortingscodes te winnen zijn. Deze gemaksdiensten rollen we vanaf september 2018 ook uit naar het nieuwe hospitality concept NUTTIG!. Dit concept heeft de primeur op Zeeburgereiland in Amsterdam, in de commerciële plint van een wooncomplex. Het aanbieden van gemaksdiensten is een belangrijke meerwaarde van NUTTIG!, dat ook ruimte biedt voor eten & drinken, werken, evenementen en retail.

Neem contact met ons op!