Vivian Meulenveld (medium)

Arrange Integrated start samenwerking met Holland ConTech & PropTech

Geplaatst op: 5 april 2019

Arrange Integrated is een nieuwe samenwerking gestart met Holland ConTech & PropTech, hét ecosysteem voor bedrijven die de bouw- en vastgoedsector willen innoveren. Een partnership waarbij Arrange Integrated zich verder kan en zal ontwikkelen op het gebied van vastgoed.

Vastgoed oplossingen op maat

Al geruime tijd houdt Arrange Integrated zich bezig met het aanbieden van vastgoedoplossingen op maat, in samenwerking met vastgoedpartijen. Gebouwen anno 2019 zijn niet slechts een gebouw meer, maar ondersteunen een comfortabel woon en werkgebied. Zo moet de kantooromgeving aan steeds meer eisen voldoen om aantrekkelijk te zijn en verschuift de focus van gebouw naar gebruiker. Vanuit deze gedachten zoekt Arrange Integrated bij vastgoedprojecten de aansluiting met de gebruikers van gebouwen. Hierbij combineren zij concepten rondom woon-en werklocaties, slimme gebouwen, gemaksdiensten en duurzaamheid. Een mooi voorbeeld hiervan is het NUTTIG!.

Arrange Integrated als Tech Partner

Onlangs is Arrange Integrated een nieuwe samenwerking aangegaan en daarbij Tech Partner geworden van Holland ConTech & PropTech. Dit netwerkplatform is voor Arrange Integrated een mooie gelegenheid om vastgoedkennis te brengen, te halen en ter plekke te creëren. Het netwerk bestaat uit een grote variatie aan organisaties. Innovatieve startups en corporate grownups worden in verbinding gebracht om elkaar te ondersteunen bij innovatieve vraagstukken. Met elkaar in gesprek gaan en van elkaar leren staan hierbij centraal.

“De drive van Arrange Integrated om werken en wonen leuker te maken sluit goed aan bij de vernieuwingsdrang in de vastgoedsector van Holland ConTech & PropTech. We kijken er naar uit om samen met de partners het verschil te gaan maken in de vastgoedsector!” Aldus Pancras Evers, Directeur van Arrange Integrated.

Wat betekent dit voor Arrange Integrated

Jaarlijks organiseert Holland ConTech & PropTech meer dan 120 evenementen, waar Arrange Integrated vanuit de samenwerking ook regelmatig aan zal deelnemen. Hierbij valt te denken aan peergroup-sessies, workshops, netwerkbijeenkomsten en andere events. Naast het bijwonen van de evenementen faciliteert Arrange Integrated in de toekomst zelf ook inspirerende sessies vanuit hun eigen expertise. Voor Arrange Integrated betekent dit een mooie uitbreiding van het bestaande netwerk, maar ook een mooie manier om zich verder te ontwikkelen op het gebied van vastgoed.

Over Holland ConTech & PropTech

Holland ConTech & PropTech is een ecosysteem van koplopers uit de bouw-, vastgoed- en infrasector uit Europa. Met jaarlijks meer dan 180 leden en meer dan 120 evenementen per jaar zijn zij een toonaangevend bedrijf dat bijdraagt aan vernieuwing en verbetering in de vastgoedsector. Holland ConTech & PropTech is een organisatie die ervoor zorgt dat partijen met elkaar in verbinding komen. Van innovatieve startups tot corporate grownups, allen kunnen zij van elkaar leren.

Naar het nieuwsoverzicht
Neem contact met ons op!