Wilfried Polman

Arrange Integrated partner van Smart Workplace: altijd mens centraal

Geplaatst op: 19 juni 2018

De huidige wereld verandert continu en vraagt ook om continue verandering. Hierdoor zijn we genoodzaakt om altijd bezig te zijn met vooruitgang en verbetering. De technologische ontwikkelingen bieden ons ook mogelijkheden om te veranderen. Sterker nog, hierdoor moeten we veranderen. Duurzaamheid wordt van steeds groter belang. Niet alleen praten over duurzaamheid, maar ook daadwerkelijk streven naar een bijdrage hierin. Smart WorkPlace biedt de mogelijkheid om kennis te delen en duurzaamheid met elkaar te realiseren. Alle reden voor Arrange Integrated om als partner toe te treden tot dit kennisplatform.

De mens is de sleutel tot succes

De wereld wordt letterlijk en figuurlijk steeds drukker. Dit vraagt naast maatschappelijk, ook zakelijk om een nieuwe benadering. We zien dat wendbaarheid, creativiteit en authenticiteit gewenst is. Facility Management in haar volle omvang levert een belangrijke bijdrage voor werkend Nederland.  De mens staat centraal en is de sleutel tot succes. Spelers op de markt versterken elkaar steeds meer en gaan co-creëren. Zo ontstaat er een variëteit aan werken en werkomgevingen. De werkomgeving van de toekomst is een prettige en gezonde werkomgeving, welke bijdraagt aan gelukkig zijn.

Geluk

Geluk is een belangrijk thema bij ArrangeGroup en de BV’s. Wij geloven dat werkgeluk leidt tot energie, vooruitgang en duurzame kwaliteit. Wij willen werk en omgeving voor onze medewerkers beter en leuker maken. Als onze medewerkers doen waar zij gelukkig van worden, volgt de kwaliteit vanzelf. Met gelukkige medewerkers zijn wij in staat om werk en omgeving ook in de markt beter en leuker te maken.

man

Terug naar het nieuwsoverzicht

Over Smart WorkPlace

Smart Workplace is een kennisplatform dat de toekomstige slimme, gezonde en circulaire werkomgeving gaat helpen realiseren. Zij is de verbindende schakel voor partijen die in de turbulentie van alle ontwikkelingen op zoek zijn naar overzicht, kennis en wijsheid. Smart Workplace verbindt en activeert opdrachtgevers, branches, experts, vernieuwers, kennis en netwerken. Ze leren van elkaar, stellen nieuwe vragen en werken integraal en open samen aan impactvolle projecten. Expertise, netwerken en ervaringen komen samen om vervolgens (eind-)gebruikers te helpen hun werkomgeving te transformeren.  Immers een slimme werkomgeving past zich aan de eindgebruiker aan en niet andersom.

Onze expert

Wilfried Polman (zie foto) stelt als expert dat de initiatieven van Smart WorkPlace van betekenis zijn voor het vakgebied. Alle reden om als Partner toe te treden en om kennis te maken. “Het kennisplatform Smart WorkPlace is voor ons een mooie gelegenheid om kennis te brengen, te halen en ter plekke te creëren. Er zijn gerenommeerde partners bij betrokken, vanuit verschillende aandachtsgebieden, ieder met ruime kennis en ervaring. Daarnaast sluit de visie en ambitie van Smart WorkPlace mooi aan bij die van ons. De initiatieven die vanuit het platform worden ondernomen zijn van betekenis voor ons vakgebied, nu en in de toekomst.”, aldus Wilfried.

Wilfried Polman is Manager Business Solutions bij Arrange Integrated. Kom je graag in contact met Wilfried? Neem dan gerust contact met hem op.