Vivian Meulenveld (medium)

Arrange Integrated landelijk op de tweede plaats als managing agent!

Geplaatst op: 3 mei 2019

Arrange Integrated, onderdeel van ArrangeGroup, heeft deelgenomen aan het FM Provider Performance Onderzoek. Dit onderzoek biedt objectief en onafhankelijk inzicht in de prestaties van Nederlandse facilitaire dienstverleners met een hoge knip. In de categorie managing agent scoorde zij een prachtige tweede plaats met een bovengemiddelde waardering.

Bovengemiddeld in categorie managing agent

Als het gaat om facilitaire uitbesteding met een hoge knip, zijn er verschillende modellen. Een veelvoorkomend model is het managing agent model. In dit model contracteert de opdrachtgever zelf zowel de operationele dienstverleners als een managing agent. Arrange Integrated is zo’n managing agent en bij klanten verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele coördinatie en de aansturing van de operationele dienstverleners. Gemiddeld worden providers van dit model met een 7,2 beoordeeld. In het Provider Performance Onderzoek kwam Arrange Integrated met een 7,4 als tweede uit de bus. Een prachtig resultaat waar wij erg trots op zijn. Het managing agent model is overigens de best scorende uitbestedingsvorm van alle hoge knipmodellen.

Maatwerkoplossingen

Binnen de facilitaire dienstverlening zijn thema’s als ‘aansluiting’ en ‘klantmanagement’ erg belangrijk voor opdrachtgevers. Arrange Integrated speelt hierop in door zich te richten op het ontzorgen van de opdrachtgever middels het bieden van individuele integrale facilitaire oplossingen. Binnen Arrange Integrated geloven we in maatwerkoplossingen die volledig voldoen aan de wensen en behoeften van de opdrachtgever. Wij denken en handelen hierbij vanuit het belang van de opdrachtgever en zijn in staat om samen met de klant individuele oplossingen te creëren. Hierbij kruipen wij in de huid van de klant om zo te achterhalen wat er in de organisatie gebeurt en van belang is.

“Vanuit onze relatie met de opdrachtgever verzorgen wij maatwerk, de meest optimale inrichting, besturing en uitvoering van Integrated Facility Management. Daarbij helpen wij je verder, ontwikkelen we met elkaar en spreken we elkaar aan. Onze basis bestaat uit een sterk team van Arrangers. Wij werken volledig onafhankelijk en bieden een efficiënte en effectieve dienstverlening met een ‘Arrange-IT mentaliteit’. Wij regelen het! Eén integraal facilitair team, dichtbij de interne klant.” vertelt Pancras Evers, directeur van Arrange Integrated.

De kracht van flexibiliteit

De kracht van managing agent providers zit hem al jaren in de flexibiliteit van de dienstverlening. Binnen deze contractvorm is er namelijk meer ruimte voor het snel en flexibel inspelen op een veranderende klantvraag. Ook Arrange Integrated is door hun onafhankelijkheid een flexibele FM partner en scoort binnen het onderzoek erg hoog op dit thema. “Als managing agent partner zijn wij beter in staat om ons snel aan te passen bij wijzigende of afwijkende omstandigheden. Daarbij leveren wij gemakkelijker maatwerk aan de opdrachtgever.” aldus Pancras Evers.

Over het FM Provider onderzoek

Het FM Provider onderzoek wordt uitgevoerd door Hospitality Group en biedt objectief en onafhankelijk inzicht in de klanttevredenheid van alle Nederlandse FM providers. Deze informatie helpt opdrachtgevers bij de selectie van hun provider(s) en providers bij het definiëren van de onderwerpen waarop zij kunnen verbeteren of zich op willen profileren.. Benieuwd naar de verdere resultaten van Arrange Integrated? Deze zijn te downloaden via de onderstaande button. 

Wil je meer weten?

Ben je op zoek naar een betrouwbare, flexibele en betrokken FM partner? En benieuwd wat Arrange Integrated kan betekenen voor je organisatie? Neem dan gerust contact op met Pancras Evers, Directeur.

Resultaten Arrange Integrated
Neem contact met ons op met ons team!