Vivian Meulenveld (medium)

Arrange Integrated landelijk nummer 1 als Managing Agent!

Geplaatst op: 10 april 2020

Diverse serviceproviders hoorden gisteren met spanning de uitslag van het jaarlijkse FM Provider Performance Onderzoek. Wie staat er op nummer één? Ieder jaar wordt dit onderzoek uitgevoerd en geeft het objectief en onafhankelijk inzicht in de prestaties van Nederlandse facilitaire dienstverleners met een hoge knip. In het onderzoek zijn ruim 144 opdrachtgevers bevraagd en werden 16 facilitaire providers beoordeeld. Arrange Integrated, onderdeel van ArrangeGroup, heeft voor de tweede keer deelgenomen en heeft wederom mooie resultaten geboekt waar wij heel trots op zijn.

Overall provider performance: podiumplaats

De onderzoeksvraag van het jaarlijkse Provider Performance Onderzoek luidt: “Hoe presteren Nederlandse facility management providers in 2019 in uitbestedingsmodellen met een hoge knip?”. De Provider Performance Score is de overall score van een provider op alle aspecten van het onderzoek en geeft een beeld van de overall beoordeling van opdrachtgevers. Net als vorig jaar scoort Arrange Integrated een podiumplaats: namelijk overall een derde plaats ten opzichte van de deelgenomen facilitaire providers. Met een 7,7 scoort Arrange Integrated bovengemiddeld.

“Wij richten ons met name op Managing Agent en IFM contracten en hebben opdrachtgevers als Rabobank, TenneT, Nutreco, Nissan en Huisman Equipment. Hierbij focussen wij ons op middelgrote organisaties, waarbij we met name de verbinding met de opdrachtgever aangaan en investeren in ontwikkeling en partnership.” aldus Stijn von der Fuhr, Commercieel Manager bij Arrange Integrated.

Managing Agent: de beste van Nederland

Als Managing Agent scoorde Arrange Integrated vorig jaar nog een tweede plaats in dit onderzoek. Die plek is dit jaar met een 7,7 gestegen naar een gouden medaille. Arjan Elst, Directeur van Arrange Integrated, vertelt: “Dat we wederom op een derde plaats staan als overall topper en zelfs een eerste plaats in onze categorie Managing Agent behalen, hebben we vooral te danken aan de inzet van onze medewerkers en de samenwerking met onze opdrachtgevers en leveranciers. We zijn supertrots op dit behaalde resultaat!”

Managing Agent

Datagedreven FM: een hoge score

Het Provider Performance Onderzoek heeft ieder jaar een wisselend thema. Dit jaar werd het thema ‘Datagedreven Facility Management’ uitgelicht. De wereld om ons heen verandert snel en tech & data spelen een steeds grotere rol in ons leven. Niet alleen privé, maar ook op onze werkplek. Hoe kunnen providers een bijdrage leveren in het gebruik van data voor de facilitaire dienstverlening? Met een prachtige 7 scoort Arrange Integrated ruim boven het gemiddelde (6,1) op dit thema en behaalt hiermee een mooie tweede plaats.

Provider Performance

Thema’s en kerncompetenties

Naast het hoofdthema werden de facilitaire providers ook beoordeeld op andere essentiële thema’s en competenties. Daaruit komt naar voren dat Arrange Integrated bovengemiddeld scoort op de thema’s klantmanagement, samenwerken, betrokkenheid, integriteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. En bij opdrachtgevers bekend staan vanwege de familiecultuur en adhocratiecultuur.

Handvatten in onzekere tijden

Ondanks dat het nog steeds onzekere tijden zijn waarin het Corona-virus een grote rol speelt, kan het onderzoek handvatten bieden om de samenwerking tussen providers en opdrachtgevers te versterken. Juist in deze tijd, waarin samenwerken, saamhorigheid en flexibiliteit essentieel zijn. Zo biedt dit onderzoek handvatten om de performance van providers te verbeteren, geeft het inzichten in de behoeften van opdrachtgevers en kan het gebruikt worden als objectieve bron om een facilitair provider te selecteren.

Wil je meer weten?

Het uitgebreide rapport is hier te downloaden. Ben je benieuwd wat Arrange Integrated kan betekenen voor je organisatie? Neem dan gerust contact op met Stijn von der Fuhr, Commercieel Manager bij Arrange Integrated.

Neem contact met ons op!
Download het rapport