Stijn-von-der-Fuhr

Arrange Integrated lanceert app ArrangeIT

Geplaatst op: 23 oktober 2018

Vol trots lanceert Arrange Integrated hun eigen service-app: ArrangeIT. De app is een online verlengstuk van de facilitaire dienstverlening op de offline klantlocaties. Het is een integraal onderdeel van de dienstverlening van Arrange Integrated en het faciliteert gebruikers rondom de werkomgeving en in hun dagelijks leven.

Toegankelijk en laagdrempelig

Apps zijn onmisbaar in de huidige maatschappij. Consumenten verwachten een steeds hogere service en zijn zich meer bewust dat je de tijd zinvol moet besteden aan dingen die je leuk vindt. De vraag naar gemaksdiensten die het leven eenvoudiger maken neemt sterk toe. Op een toegankelijke én laagdrempelige manier willen consumenten hierin ondersteund worden, zowel offline als online. De app ArrangeIT speelt hierop in en is een online verlengstuk van de facilitaire dienstverlening op de offline klantlocaties. Meldingen kunnen gemaakt worden bij de servicedesk op de werkplek, maar ook door middel van de app.

Bovendien wordt ingespeeld op de vraag vanuit het bedrijfsleven naar een gebruiksvriendelijke oplossing om bijvoorbeeld een ruimte te boeken, zonder een ingewikkeld FMIS in te zetten. De app is ontwikkeld vanuit het gebruikersperspectief en door hier gemaksdiensten aan toe te voegen, ondersteunt de app rondom de werkomgeving, maar ook het dagelijks leven.

Mockups ArrangeIT
Ga naar het nieuwsoverzicht

App als totaaloplossing

ArrangeIT biedt een totaaloplossing. Eindgebruikers bij opdrachtgevers kunnen op een klantvriendelijke wijze gebruikmaken van facilitaire diensten en tegelijkertijd genereert de app stuurinformatie.

Nuttig en aangenaam gecombineerd

“Wij brengen het nuttige en het aangename samen in een app. Met de app bieden wij laagdrempelig toegang tot verschillende nuttige diensten, zoals het reserveren van een werkruimte en het maken van een facilitaire melding. Maar ook aangename diensten zoals het boeken van een sportles, een stoelmassage of het bestellen van verjaardagsgebak. Met de app wordt ingespeeld op de pay per use gedachte: je betaalt alleen voor hetgeen wat je afneemt. Direct te betalen via de app of op een kostenplaats te boeken.” aldus Simone Wesdorp, Facility Solutions Developer bij Arrange Integrated.

ArrangeIT live bij ArrangeGroup

Momenteel is de app live op het kantoor van ArrangeGroup. Simone: “Hierdoor ervaren wij zelf hoe de app werkt en wat de functionaliteiten zijn. Dit past bij onze facility lab gedachte om het zelf te ervaren en het verder door te ontwikkelen. Vervolgens kijken wij bij elke opdrachtgever welke persoonlijke services aansluiten op de doelgroep, denk aan fietsreparaties, stomerijdiensten en pak-aanmeet services. De app is onlangs ingericht voor hospitality concept NUTTIG! op Zeeburgereiland en vanaf 1 november start een grote klant hiermee.”

ArrangeIT is tot stand gekomen in samenwerking met Skopei en The Office Service.

Neem contact met ons op!