Vivian Meulenveld (medium)

Arrange Integrated exploitatie partner van woon- en werkcomplex H-Park

Geplaatst op: 22 mei 2019

Facilitair dienstverlener Arrange Integrated, onderdeel van ArrangeGroup, is vanaf heden de exploitatie partner van woon- en werkcomplex H-Park. H-Park is aangekocht door vastgoedontwikkelaar en investeerder Re De Velopment B.V. Binnen de samenwerking tussen Arrange Integrated en Re De Velopment B.V. draait het om het creëren van geluk in een gezonde omgeving. Arrange Integrated is daarbij de komende vijf jaar verantwoordelijk voor de integrale aansturing en uitvoering van soft services, hard services en omgevingsmanagement. Ook zijn zij verantwoordelijk voor exploitatie van de commerciële (horeca)ruimte.

H-Park: live.work.create

H-Park wordt het nieuwe woon- en werkcomplex aan de Oude Amersfoortseweg in Hilversum. De panden en het terrein van H-park kennen een lange geschiedenis. Onder andere Nivea-fabrikant Beiersdorf en de NOS met het Omroepmuseum, waren gevestigd op deze locatie. H-Park wordt nu volledig gerenoveerd om er een unieke samensmelting van kantoren, woon/werk units, short stay en horeca van te maken. Een plek waar 600 tot 800 mensen dagelijks samenkomen om te wonen, te werken en te ontspannen. De renovatie van H-Park zal naar verwachting in december 2019 gereed zijn.

Triple H: Health, Happiness, Hybrid

Arrange Integrated heeft een toekomstbestendig concept gecreëerd, passend bij de verschillende gebruikersgroepen van H-Park. ‘Triple H’ staat voor de plek die H-Park gaat worden: the Healthiest place for the Happiest people enjoying their Hybrid lives. Hoe wordt hier invulling aan gegeven? Door zowel ‘doen’ (actie) als ‘zijn’ (ontspanning) een plek te geven en door de (uiteenlopende) activiteiten van bewoners, werkenden en gasten te faciliteren.

Een unieke samenwerking

“We hadden een duidelijk idee over wat H-Park zou moeten worden: een community waar verschillende gebruikersgroepen door elkaar heen werken, wonen en ontspannen. Arrange is met deze gedachte aan de slag gegaan en samen zijn we tot het Triple H-Concept gekomen. De samenwerking tussen een vastgoedinvesteerder en een facilitair dienstverlener in dit vroege stadium is uniek. Wij zijn ervan overtuigd dat dit positief uitpakt tijdens de exploitatie. De toenemende focus op welzijn en gezondheid zal de komende jaren een onderscheidend element gaan vormen binnen vastgoed. Met het Triple H-concept maken wij werk én wonen in H-Park beter en leuker!” aldus Mark van Ginkel, eigenaar Re De Velopment B.V.

Integrale facilitaire oplossing

Pancras Evers, Directeur Arrange Integrated, vertelt: “Bewoners van H-Park hebben andere wensen dan een ZZP’er die hier zijn klanten ontvangt. Door ons in te leven in de verschillende doelgroepen, zijn wij tot een concept gekomen dat past bij een mixed use omgeving als H-Park. Bij H-Park bieden wij de dienstverlening zowel offline als online aan, volledig pay per use en daardoor passend bij ieders wensen. Zo kan een bewoner schoonmaak voor thuis afnemen, waar een kantoorgebruiker kan kiezen voor een lunch abonnement bij de horeca en het inzetten van een eigen receptioniste. Het is prettig om gedurende de bouw al betrokken te zijn. Zo zorgen wij ervoor dat de conceptgedachte verwerkt wordt in bijvoorbeeld inrichtingskeuzes, routing in het pand en de situering van deelauto’s. Ik ga zeker regelmatig flexwerken in H-Park!”

Over Arrange Integrated

Ben je gebouweigenaar en wil je je pand een waardeverhogende invulling geven, waarbij wonen, werken en plezier centraal staan? Voor de vastgoedmarkt zijn wij de schakel tussen gebruikers en opdrachtgevers, door het ontwikkelen van innovatieve concepten. Wij geven zowel advies aan de tekentafel, als conceptontwikkeling op maat en exploitatie kracht. Benieuwd wat Arrange Integrated kan betekenen voor je organisatie? Neem dan gerust contact op met Pancras Evers, Directeur.

Naar nieuwsoverzicht
Neem contact met ons op!