KNVB campus

Arrange Integrated blijft haar concepten doorontwikkelen

Geplaatst op: 17 juni 2020

Arrange Integrated heeft haar unieke integrale hospitality-concept bij de BrouwerIJ op Zeeburgereiland verder doorontwikkeld. Dit unieke concept bestaat uit een pakket van modules, zoals food, services, retail, work en events. Nu de behoefte aan een plek om samen te komen nóg groter is geworden, biedt Arrange Integrated ruimte aan daghoreca BLUEY’S coffee & kitchen onder leiding van Loeki Kin en Timo Theeuwes. Deze jonge ondernemers blazen vanaf juli aanstaande extra leven in de BrouwerIJ.

Meer leven in de BrouwerIJ

Loeki Kin heeft al meer dan tien jaar ervaring in de horeca, oog voor goede koffie als gecertificeerd barista en oprechte aandacht voor gasten. Timo Theeuwes zal zich als ervaren kok ontfermen over de keuken. Samen met Chantal Stoelwinder, Community Manager van de BrouwerIJ, zetten zij zich in om van Zeeburgereiland een aantrekkelijk, levendig en sociaal woongebied te maken. BLUEY’S wordt een fijne en warme plek voor eenieder die gezellig wil bijkletsen, wil werken of studeren, zin heeft in een heerlijke kop koffie met een krantje, een lekker ontbijt of lunchgerecht. Daarnaast kun je bij BLUEY’S je verjaardag vieren, een borrel houden of een feestje geven. Iedereen is welkom! Van dichtbij of van ver, voor jong en voor oud. BLUEY’S ademt een relaxte en eilandse sfeer waar iedereen zich direct thuisvoelt. Een echte aanwinst voor Zeeburgereiland!

Bluey's logo

Welkom bij BLUEY’S Bar

Op dit moment werken Loeki en Timo er hard aan om BLUEY’S klaar te maken voor de opening op 1 juli aanstaande. “Wij hebben veel vertrouwen in de ondernemende horeca-mentaliteit van Loeki en Timo. BLUEY’S zal een meerwaarde voor de bewoners van Zeeburgereiland zijn. Zo sluiten we nog beter aan op de wensen en behoeften van de bewoners van de BrouwerIJ en Zeeburgereiland. Door het bieden van ruimere openingstijden, een nieuw en fris interieur en een breder assortiment hopen wij een warme, gezellige en huiselijke sfeer te creëren, waar iedereen graag komt.” aldus Arjan Elst, Directeur Arrange Integrated.

NUTTIG! blijft van nut

Arrange Integrated blijft haar concepten continu doorontwikkelen. Onze integrale concepten bestaan uit vijf modules en zijn volledig op maat te maken. Dit kan door de inzet van het NUTTIG!-concept, het BLUEY’S-concept of onder een eigen label. Wil je weten hoe je deze concepten kunt toepassen op jouw locatie? Kijk dan eens op de website van NUTTIG! of neem contact op met Jessie van Dingenen, Facility Solutions Developer bij Arrange Integrated.

Kom in contact
Terug naar het nieuwsoverzicht