Vivian Meulenveld (medium)

Arrange Integrated als zeer aantrekkelijke werkgever bevonden

Geplaatst op: 3 juli 2019

In de huidige krappe arbeidsmarkt is het voor werkgevers steeds moeilijker om de juiste mensen aan te trekken en, misschien nog wel belangrijker, te behouden. Arrange Integrated besteedt veel aandacht aan aspecten als werkgeluk en goede arbeidsomstandigheden, om zo een aantrekkelijke werkgever te blijven. Zij kregen niet voor niets de hoogste score in het Provider Performance Onderzoek 2018 op aantrekkelijk werkgeverschap.

Provider Performance Onderzoek

Binnen het Provider Performance Onderzoek is ‘aantrekkelijk werkgeverschap’ meegenomen en gemeten. Hierbij wordt gekeken naar de bijdrage die providers leveren aan de zoektocht naar nieuw talent en het behouden van bestaand talent. Arrange Integrated heeft bewezen veel aandacht aan dit thema te besteden en krijgt dan ook de hoogste beoordelingen binnen het onderzoek.

Pancras Evers, Directeur van Arrange Integrated: “We zijn een organisatie die zorgt dat talenten het verlangen en de drive hebben om juist mét ons te werken. Dit gebeurt niet zomaar. We werken in een inspirerende omgeving en werken aan een open cultuur waar medewerkers en teams het beste uit zichzelf én elkaar kunnen halen. Daar doen we ons best voor. De combinatie tussen onze opdrachtgever en onze gedreven Arrangers resulteert in deze verdiende eerste plaats.”

Betrokkenheid en verbinding

Aantrekkelijk werkgever ben je niet zomaar. Hier komt veel bij kijken. Naast arbeidsomstandigheden, speelt ook de match tussen de medewerker en de organisatie een belangrijke rol. Deze elementen bepalen in grote mate hoe prettig het is om bij een organisatie te werken. Marloes van Wijk, Recruiter bij Arrange Integrated, vertelt: “Tijdens gesprekken met sollicitanten probeer ik te inspireren en hen mee te nemen in de cultuur van ArrangeGroup. Het is belangrijk dat de persoon op de juiste plek binnen onze organisatie terecht komt. Zo creëer ik een win-win situatie voor zowel de sollicitant als voor ArrangeGroup”. Maar er is meer. Een werkgever moet ook een hoge mate van betrokkenheid tonen richting de medewerkers en te zorgen voor onderlinge verbinding tussen de medewerkers. Daarnaast is het stimuleren van autonomie belangrijk en moeten de kernwaarden van de organisatie duidelijk zichtbaar en tastbaar zijn

Aansluitende kernwaarden

De drie kernwaarden van ArrangeGroup, Relatie – Ontwikkeling – Believe and go for it, sluiten goed aan op de bovengenoemde aspecten. Verbinding, betrokkenheid, autonomie en arbeidsomstandigheden vind je duidelijk terug in de huidige cultuur binnen ArrangeGroup. We richten ons op de relatie tussen medewerkers onderling en met opdrachtgevers. We hebben een sterke band met collega´s door het hele land en door elkaar regelmatig op te zoeken blijven wij met elkaar in verbinding. Ook stimuleren wij de ontwikkeling van onze Arrangers, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Er is veel aandacht voor opleidingen, trainingen en coachingstrajecten, zoals het leiderschapsprogramma. ArrangeGroup is een dynamische en platte organisatie met veel mogelijkheden. Wij denken in mogelijkheden en niet in risico’s, daar zit onze kracht.

Werkgeluk

Aantrekkelijk werkgeverschap gaat vaak gepaard met de mate werkgeluk van de medewerkers. Niet gek dat werkgeluk steeds meer aandacht krijgt in het bedrijfsleven. ArrangeGroup heeft zich afgelopen jaren sterk ontwikkeld op dit thema en loopt als rode draad door de gehele organisatie. Zo doen we onder andere regelmatig onderzoek naar (werk)geluk, toetsen we het (werk)geluk van onze Arrangers middels onze Happiness Scan en inspireren we door het organiseren van rondetafelsessies.

Meer weten over Arrange Integrated?

Benieuwd wat Arrange Integrated voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op met Pancras Evers, Directeur Arrange Integrated.

Resultaten Arrange Integrated
Neem contact met ons op met ons team!