ArrangeGroup

Arrange heet u welkom op de Vakbeurs Facilitair 2011

Geplaatst op: 03 Jan 2011

Op 19, 20 en 21 januari 2011 vindt de dertiende editie van de vakbeurs Facilitair 2011 plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Ook dit jaar is Arrange op de beurs vertegenwoordigd. Graag heten we u welkom op deze mooie vakbeurs. Hier staan we met onze stand in hal 1 om met mensen in gesprek te gaan en ArrangeGroup beter op de kaart te zetten.

Kom langs bij onze stand

Op 19, 20 en 21 januari 2011 vindt de vakbeurs Facilitair plaats in de Brabanthallen. Ook dit jaar is ArrangeGroup op de beurs vertegenwoordigd. Onze stand is gesitueerd in hal 1, de Brabanthal. Wij verwelkomen u graag met een hapje en een drankje op standnummer 1.042!

Op de website http://www.vakbeursfacilitair.net/ kunt u de volledige standhouderslijst en de plattegrond bekijken. Ook kunt u zich via het voorregistratieformulier inschrijven voor gratis toegang. De vakbeurs is op woensdag en donderdag geopend van 10.00 tot 19.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten!

Meer weten over ArrangeGroup?

ArrangeGroup is elf jaar geleden opgericht met het doel om afgestudeerde HBO’ers een kans te bieden op een mooie carrière op het gebied van Facility Management. Met dit concept werd een gat in de commerciële markt gevuld tussen operationele opdrachten en facilitaire oplossingen op tactisch en strategisch gebied. Carrière, veiligheid en duurzaamheid spelen een belangrijke rol.

bel mij terug