ArrangeGroup

Rabo Vastgoedgroep besteedt de Servicedesk uit aan ArrangeGroup

Geplaatst op: 10 Jun 2011

Op 26 april 2011 zijn de Rabo Vastgoedgroep en ArrangeGroup een partnership aangegaan op het gebied van de Servicedesk-dienstverlening. Het regieteam van de afdeling Huisvesting & Facilities vertrouwt de volledige dienstverlening van de facilitaire Servicedesk toe aan ArrangeGroup. Hiermee wordt er invulling gegeven aan de wens van Rabo Vastgoedgroep om haar Servicedesk te professionaliseren en de kwaliteit van dienstverlening te verhogen.

Waarde van de Servicedesk

Het regieteam van de afdeling Huisvesting & Facilities van Rabo Vastgoedgroep hecht grote waarde aan de Servicedesk. De Servicedesk is het centrum en tevens het gezicht van de facilitaire organisatie. Met het uitbesteden van deze dienstverlening aan ArrangeGroup investeert Rabo Vastgoedgroep in kennis en expertise, met als doel het verhogen van de klanttevredenheid. ArrangeGroup heeft de opdracht om de Servicedesk verder te innoveren en toegevoegde waarde te leveren door te groeien in pro-activiteit en het regieteam verder te ontzorgen.

Inzet Servicedesk Scan

De overeenkomst betreft de sourcing van alle vraagstukken omtrent Servicedesk werkzaamheden. Hieronder verstaat Rabo Vastgoedgroep onder andere het afhandelen van dagelijkse KWIS-meldingen en het coördineren van KWIS-meldingen richting leveranciers en interne klanten. Het verhogen van de klanttevredenheid en het kwalitatief en efficiënt optimaliseren van de processen en systemen zijn hierin belangrijke speerpunten. Tijdens het implementatieproces is er middels de Servicedesk Scan van ArrangeGroup goed inzicht gekregen in processen, systemen en organisatie. Dit heeft geleid tot een meerjarenplan voor de Servicedesk.

Sourcing

In de huidige facilitaire markt is er in sterk toenemende mate sprake van verschuiving van dienstverlening en expertise in de keten. Veel gehoorde begrippen hierin zijn Total Facility Management, Integrated Facility Management, regiemodel, sourcing etcetera.Arrange is onderdeel van de ArrangeGroup en speelt met haar Sourcingformule in op de toenemende verschuiving en ontzorging waar klanten om vragen.

Door gebruik te maken van de ruime ervaring en kennis is ArrangeGroup in staat de klant verder te ontzorgen en bij te dragen in kwaliteit van dienstverlening. ArrangeGroup bestaat naast Arrange uit de merken Manage en Recruite. Stuk voor stuk daadkrachtige werkwoorden die helder uitdrukken waar onze merken voor staan. Binnen het vakgebied van Facilitair Management en Inkoop staan de merken van de ArrangeGroup samen voor ‘full resource management’ op tactisch en strategisch niveau.

bel mij terug