ArrangeGroup

Arrange een weekend in Brugge

Geplaatst op: 10 Nov 2010

Het weekend van 10 september was het weer zover. Het jaarlijkse Arrange Weekend vond plaats in Brugge. Elk jaar organiseert Arrange een weekend voor alle medewerkers om te netwerken, te borrelen en samen leuke activiteiten te ondernemen.

Weekendje Brugge

Na de Ardennen, Terschelling, Berlijn, de Alpen en Valencia zijn we dit jaar met 50 collega’s richting onze zuiderburen vertrokken: Brugge. De organisatie lag in handen van DUE Harderwijk, een klein bureau dat sportieve en unieke evenementen organiseert voor groepen. Drie dagen lang hebben we mogen genieten van sportieve activiteiten, de mooie en gezellige stad, een quiz, chocola, buurstad Damme, Belgische biertjes en natuurlijk een aantal restaurants en kroegen. Kortom een geweldig mooi en leuk weekend!

Het weekend was naast alle activiteiten, een ideale gelegenheid om elkaar als collega’s beter te leren kennen. Er wordt door alle Arrangers met veel plezier hard gewerkt bij onze klanten en daarnaast zijn ze ook volop bezig met hun eigen ontwikkeling. Een leuk weekend samen met al je collega’s, zonder het vanuit een zakelijk perspectief te zien, draagt veel bij. Maar ook voor onze klanten levert het veel op. Dit soort weekenden maakt het plezier en enthousiasme van onze medewerkers nog groter èn dit straalt af op hun werk(omgeving) bij onze klant!

Viering 10-jarig bestaan

Tijdens het weekend is een foto van alle Arrangers gemaakt in de vorm van het cijfer 10, dit in het kader van het 10 jarig bestaan van ArrangeGroup!

P6108736

bel mij terug