Sheryl en Pieter Fier

Arrange Consultancy verstevigt positie met overname Fier.fm

Geplaatst op: 5 maart 2018

ArrangeGroup heeft facilitair advies- en onderzoeksbureau Fier.fm overgenomen. Deze overname is een logische vervolgstap binnen de strategie van Arrange Consultancy, onderdeel van ArrangeGroup, om haar positie verder te versterken. Hiermee breidt Arrange Consultancy niet alleen uit in kennis, kunde en capaciteit, maar biedt het ook mogelijkheden om ons marktaandeel te vergroten.

Over Fier.fm

Fier.fm is een facilitair advies- en onderzoeksbureau dat op een persoonlijke manier facilitaire organisaties professioneler maakt. Zij hebben een groot netwerk binnen de publieke sector en veel expertise op het gebied van het verbeteren en het doorontwikkelen van facilitaire organisaties. Onder andere met dienstverlening gericht op benchmarking, nen-normering, ondersteuning bij visie- en strategieontwikkeling, kennisuitwisseling en prestatiemetingen.

Bundelen van krachten

Sander Koop, Directeur ArrangeGroup: “Deze overname past volledig bij onze groeiambitie. Door het bundelen van onze krachten kunnen we ons marktaandeel verder uitbouwen en onze klanten nog beter bedienen.” Arjan Elst, eveneens Directeur ArrangeGroup, vult aan: “We zijn blij om hierbij ook Sheryl Limburg en Pieter Buis te verwelkomen. De koers die Arrange Consultancy eind vorig jaar heeft ingezet, ligt in de lijn met hun visie. Zij zullen als mede-eigenaren van Arrange Consultancy de eindverantwoordelijkheid op zich nemen.

Klanten, kennis en plezier centraal

Sheryl Limburg: “Net als Arrange Consultancy zetten wij klanten, kennis en plezier centraal, dus dat zorgt voor een mooie match. Deze nieuwe uitdaging biedt veel mogelijkheden op het gebied van persoonlijke groei en verdere ontwikkeling. Pieter en ik hebben veel zin in deze samenwerking en maken er met het Consultancy team een succes van.” Pieter Buis vult aan: “Vanaf de eerste gesprekken voelden wij bij Arrange een ‘klik’. Sheryl en ik hebben er het volste vertrouwen in dat de combinatie van Fier.fm en Arrange Consultancy de klanten ten goede komt. Wij kunnen hen in de toekomst ondersteunen met een breder pakket aan adviesdiensten, met meer deskundige, trotse medewerkers en facilitaire specialismen. En nog steeds op een persoonlijke manier met toepasbare oplossingen.”

Terug naar het nieuwsoverzicht

Over Sheryl Limburg

Sheryl werkt sinds 2006 in de facilitaire advieswereld en is onlangs benoemd tot voorzitter van de NEN-normsubcommissie ‘de organisatie van Facility Management’. Ze wordt gewaardeerd om haar vindingrijkheid en het op een scherpe en doordachte wijze doorgronden van vraagstukken. Daarbij heeft ze altijd aandacht voor een vlotte, efficiënte en persoonlijke service aan klanten. Naast het ondernemerschap krijgt ze energie van high intensity (interval) en circuittrainingen en het ontdekken van de wereld en andere culturen door het maken van mooie reizen.

Over Pieter Buis

Pieter is verantwoordelijk geweest voor de facilitaire ondersteuning van bijvoorbeeld de Dienst Stadstoezicht van Amsterdam, ICT-bedrijf Sun Microsystems en de Randstad Groep (Diemermere Beheer). Daarnaast heeft hij diverse advies- en huisvestingsprojecten uitgevoerd voor de adviesbureaus FMH, Deloitte en Capgemini. Het inspireert hem om samen met klanten te werken in advies- en onderzoeksprojecten en trots te kunnen zijn op tevreden klanten en goede resultaten. Pieter is een fanatiek windsurfer en skiër én houdt daarnaast van reizen, theater, zeilen, duiken en bovenal zijn gezin!

Contactgegevens

Uiteraard zijn Sheryl en Pieter bereid om persoonlijk nader kennis te maken. Neem gerust contact met hen op:

Sheryl Limburg
Directeur Arrange Consultancy
06-55334238 |
sheryl.limburg@arrangegroup.nl

Pieter Buis
Directeur Arrange Consultancy
06-55334236 |
pieter.buis@arrangegroup.nl

Neem contact met ons op!