ArrangeGroup

ArrangeGroup biedt ondersteuning aan woningcorporatie Mitros!

Geplaatst op: 26 Jul 2012

Op de Stanleylaan in Utrecht zijn bij sloopwerkzaamheden aan een flatgebouw asbestdeeltjes vrijgekomen. De gemeente Utrecht heeft besloten dat in alle huurwoningen binnen het getroffen gebied metingen moeten worden verricht. Daarna kan er door Mitros een plan van aanpak gemaakt worden voor het schoonmaken en het vrijgeven van de woningen.

Mitros

Om gezondheidsrisico’s uit te sluiten wordt iedere woning individueel onderzocht. Het schoonmaken van de woningen start op z’n vroegst komend weekend. Dit betekent dat bewoners naar verwachting in ieder geval tot na aankomend weekend in de verblijfslocaties zullen blijven. Vijf medewerkers van ArrangeGroup ondersteunen woningcorporatie Mitros bij het inrichten van de wisselwoningen voor de mensen die tijdelijk hun woning moeten verlaten. Hierbij zijn zij verantwoordelijk voor het inventariseren van de woningen en logistiek aanspreekpunt voor de betrokkenen.

Mitros logo

Wisselwoningen

Op dit moment worden zo’n 89 wisselwoningen, deels in Kanaleneiland, ingericht voor mensen die langer moeten wachten de terugkeer naar hun eigen woning. Op basis van het plan van aanpak van ArrangeGroup en Mitros wordt bepaald welke bewoners voor deze wisselwoningen in aanmerking komen.

MVO & ArrangeGroup

ArrangeGroup is ervan overtuigd dat ontwikkeling leidt tot kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap (MVO). Hierbij beperken wij ons niet tot materiële duurzaamheid, maar zien wij MVO als een weloverwogen bedrijfsvoering die op de lange termijn duurzaam rendeert voor alle stakeholders. Op deze wijze streven wij op lange termijn naar een goede verhouding tussen people, planet en profit.

bel mij terug