Vivian Meulenveld (medium)

Arrange Associate Network van Arrange Interim groot succes

Geplaatst op: 17 april 2019

Als zzp’er is een goed netwerk van groot belang. Bij Arrange Interim zijn wij ons daar erg van bewust en verbinden wij mensen graag met elkaar. Daarom is Arrange Interim, onderdeel van ArrangeGroup, onlangs gestart met het Arrange Associate Network (A.A.N.). Een netwerk speciaal voor facilitaire ZZP’ers. De aftrap van dit netwerk startte met een inspirerende middag, waarbij kennis, netwerken en de relatie centraal stonden.

Het Arrange Associate Network staat AAN

Het Arrange Associate Network brengt facilitaire ZZP’ers en Arrangers bij elkaar om samen actief in gesprek te gaan over actuele vraagstukken in de facilitaire wereld. Naast sparren draait het om een combinatie van inhoud, kennisdeling en netwerken. Op de eerste bijeenkomst van het Arrange Associate Network werd erg positief gereageerd. De aanwezigen hebben deze middag beoordeeld met een acht en vonden het zeer inspirerend.

Bijeenkomst The Green House

Tijdens de eerste A.A.N.-bijeenkomst trapte Floris Wieman, Commercieel Manager bij Arrange Interim, de middag af. Daarna vervolgde Bas van Galen met een enthousiast verhaal over circulariteit en duurzaamheid. Dit alles in een volledig circulaire omgeving: The Green House. Met de deelnemers werd gesproken over onderwerpen rondom het ZZP-schap, waar Arrange Interim een rol van toegevoegde waarde in kan spelen. De middag werd afgesloten met een gezellige borrel.

Sabine van der Wijden, deelnemer Arrange Associate Network: “Tijdens de bijeenkomst werd veel aandacht geschonken aan het milieu, MVO en hoe wij hier vanuit facilitair oogpunt gezamenlijk positief aan kunnen bijdragen. Hopelijk kunnen we deze mooie flow voortzetten in volgende bijeenkomsten.”

De toekomst van A.A.N.

Hoe nu verder met het netwerk? De komende maanden staan in het teken van uitbreiding en verdere invulling van het Arrange Associate Network. Momenteel richten wij de online community in en zijn wij volop bezig met de organisatie van de volgende bijeenkomsten. Elke bijeenkomst draait om een combinatie van kennisdeling en netwerken, waarbij Arrange Interim tevens haar eigen kennis ontsluit naar de ZZP’ers (en andersom!), zodat wij gezamenlijk kunnen terugvallen op een kwalitatieve databank.

Floris Wieman, Commercieel Manager Arrange Interim, over de start van A.A.N.: “Ik geloof dat wij elkaar in het facilitaire werkveld hard nodig hebben en dat verbinding heel belangrijk is. Een netwerk als A.A.N. is van toegevoegde waarde, omdat wij samen ongelooflijk veel kennis en ervaring hebben en dit veel efficiënter – en op een leuke manier – met elkaar kunnen delen. Zo halen onze Arrangers veel inspiratie uit de ervaring van ZZP’ers, maar andersom halen ZZP’ers ook veel waarde uit onze kennis. Dat is waar ons inziens het netwerk op draait”

Meld je ook aan!

Ook geïnteresseerd om deel te nemen aan het Arrange Associate Network en onze bijeenkomsten bij te wonen? Stuur dan je gegevens (naam, nummer en e-mailadres) naar het volgende mailadres: interim@arrangegroup.nl en blijf op de hoogte!

Naar het nieuwsoverzicht
Neem contact met ons op!