ArrangeGroup

Arie gestart als Business Engineer bij ArrangeGroup

Geplaatst op: 02 Aug 2016

Arie van Heeswijk is per 1 juli 2016 gestart als Business Engineer bij ArrangeGroup. In deze functie is Arie verantwoordelijk voor de implementatietrajecten aan de opdrachtgeverszijde. Zijn doel is om de continuïteit en kwaliteit bij deze trajecten te garanderen en de algehele implementatie en exploitatie naar een hoger niveau te tillen.

Organisatiesensitief

Primair richt Arie zich op de implementatietrajecten van de facilitaire dienstverlening van het Rabobank-account en biedt hij ondersteuning aan de implementatiemanagers. Op basis van input vanuit voorgaande implementaties zal hij de implementatie- en dienstverleningsprocessen verder vormgeven en doorontwikkelen.

Arie vertelt hierover: “Mijn uiteindelijke doel is om de continuïteit en kwaliteit bij de implementatie en exploitatie te garanderen en het geheel naar een hoger niveau tillen. Ik wil een bijdrage leveren door de verschillende fases goed te plannen en organiseren. Hierbij zet ik mijn integriteit, eerlijkheid, resultaatgerichtheid en organisatiesensitiviteit in: door het oppikken van signalen op basis van non-verbale communicatie wil ik de betreffende personen en banken kunnen begrijpen, mezelf in hen verplaatsen en de betreffende dienstverlening hier zo goed mogelijk op laten aansluiten. Juist door openheid en integriteit wil ik commitment creëren.”

“Ik zie ArrangeGroup als een vernieuwende en innovatieve organisatie met een hoog lerend vermogen.”

Een nieuwe uitdaging

Bij de implementatietrajecten gebruikt Arie zijn jarenlange kennis en ervaring die hij heeft opgedaan bij de Rabobank. Bijna dertig jaar is Arie in verschillende functies bij de Rabobank werkzaam geweest, de laatste zeven jaar als Manager Facilitaire Services. Op de vraag hoe Arie bij Arrangegroup is terechtgekomen, antwoordt hij: “Ik was opdrachtgever omtrent de facilitaire dienstverlening bij Rabobank Noord- & Oost-Achterhoek. Door de aanbesteding ben ik in contact gekomen met ArrangeGroup. Na al die jaren Rabobank was ik op zoek naar een functie met nieuwe uitdagingen op het gebied van Facility Management en bij voorkeur kijkend naar een account gericht op de financiële dienstverlening. Daarnaast was ik op zoek naar een organisatie die goed aansluit bij mijn persoonlijkheid. De professionaliteit en openheid van ArrangeGroup voelde erg goed en past echt bij mij.”

Hoog lerend vermogen

Arie omschrijft ArrangeGroup als een vernieuwende en innovatieve organisatie met een hoog lerend vermogen. “Niet stilstaan – want dat is achteruitgaan – maar blijven leren en openstaan voor feedback. Kritiek zien als een cadeautje en samen aan de slag gaan met verbeteringen en ontwikkelingen. Dat is met name wat mij aantrekt aan ArrangeGroup. Ik krijg energie wanneer ik mensen en organisaties zie ontwikkelen. Vooral wanneer mensen meer voor elkaar krijgen, dan ze zelf voor mogelijk hadden gehouden. Dat is mijn passie en dat wil ik ook bij ArrangeGroup bereiken!”, aldus Arie.

Overeenkomst met Rabobank

Zowel door de jarenlange ervaring van Arie bij de Rabobank als zijn ervaring bij ArrangeGroup is hij erachter gekomen hoeveel de organisaties op elkaar lijken. Arie: “De manier van omgaan met elkaar, de openheid van de medewerkers, maar ook het blijvend op zoek gaan naar verbeteringen: dat zie ik bij beide partijen terug. Een mooi voorbeeld is The Facility Lab van ArrangeGroup waar ideeën worden gedeeld en waar synergievoordelen te behalen zijn door deze nieuwe en innovatieve diensten bij meerdere opdrachtgevers toe te passen.”

Action learning MBA

In 2000 heeft Arie de Post HBO Control Opleiding aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond. Om zijn kennis en capaciteiten verder uit te breiden, heeft Arie begin 2013 de Master of Business Administration aan de Business School Nederland in Buren afgerond. “Ik heb bewust voor deze MBA gekozen om in contact te komen met andere organisaties. Iedere organisatie heeft zijn eigen uitdagingen en oplossingen. Hier wil ik van leren en deze oplossingen direct in de praktijk toepassen. Dat is zeker gelukt”, aldus Arie.

 
The Facility Lab

bel mij terug