ArrangeGroup

Alumni Borrel, eens een Arranger, altijd

Geplaatst op: 19 Sep 2011

Op donderdag 19 september 2011 heeft er op het kantoor van ArrangeGroup in Amersfoort een Alumni Borrel plaatsgevonden. Er waren veel mensen die zich hiervoor hadden aangemeld, wat weergeeft dat ons uitgangspunt “eens een Arranger, altijd een Arranger” nog steeds leeft. Dit is natuurlijk altijd erg fijn om te zien.

Alumni borrel

Deze avond was er de mogelijkheid voor zowel oud medewerkers als huidige medewerkers van ArrangeGroup om met elkaar kennis te maken en bij te praten over elkaars werkervaring. Uiteraard was het voor veel mensen ook leuk elkaar “gewoon” weer even te spreken. Dit alles werd nog gezelliger gemaakt door het aanbod van een heerlijk buffet en een wijnproeverij.

Ook de ontwikkelingen van ArrangeGroup kwamen ruimschoots aan bod. Hierin was een duidelijke groei te zien, die uiteraard mogelijk gemaakt is door de inzet van iedereen die de afgelopen jaren voor ArrangeGroup gewerkt heeft. Daarnaast werd de start van Manage met zijn ontwikkelingen toegelicht, waarbij gevraagd werd naar iedereen zijn steun. We hebben deze avond nog enkele foto’s gemaakt die bijgevoegd zijn om een impressie te geven van de sfeer.

One group, One goal

Het motto “One group, One goal” geeft uiting aan onze hechte cultuur. Samen creëren we omstandigheden waardoor iedere professional kan groeien en succesvol kan zijn. Of je nu Talent, Professional of Manager bent, dit is de plek waar enthousiasme, gedrevenheid, kennis en ervaring samenkomen. Afgestemd op de persoonlijke levensfase, interesse en motivatie met respect voor elkaar, maakt ArrangeGroup die unieke en elkaar versterkende organisatie.

bel mij terug