Danielle ArrangeGroup

Interview met Daniëlle over haar werk bij ArrangeGroup

Geplaatst op: 6 december 2016

Daniëlle Ruiter is ruim negen jaar werkzaam als Interimmer bij ArrangeGroup. In dit interview vertelt zij over de verschillende opdrachten die zij heeft uitgevoerd en waarom Daniëlle graag haar tienjarig jubileum bij ArrangeGroup wil vieren.

Eerste en enige werkgever

Daniëlle heeft ruim negen jaar geleden de opleiding Facility Management afgerond aan de Hogeschool van Rotterdam. Daarna is ze direct gestart bij ArrangeGroup. Haar eerste opdracht als interimmer mocht ze uitvoeren bij Sodexo Altys op het account KLM: “Ik was toen verantwoordelijk voor de schoonmaak van de gebouwen van KLM op Schiphol en was trots dat ik als starter een opdracht had in zo’n gave omgeving. Dat zegt meteen iets over ArrangeGroup, dat je als 21-jarige met zo’n mooie opdracht mag starten.”

Een kwestie van tijd

Een andere opdrachtgever die Daniëlle goed bij is gebleven, is PostNL. “Als Facility Manager was ik verantwoordelijk voor het sorteercentrum van PostNL in Rotterdam en voor circa twintig voorbereidingslocaties. Mijn taken raakten heel erg het primaire proces van PostNL, veel meer dan bij een normaal kantoorpand. De post moet namelijk altijd rondgebracht worden en dat staat of valt met de vrachtwagens die op tijd vertrekken en de post distribueren. Aansturing en een goede relatie met leveranciers en sleutelpersonen was daarbij van groot belang.”

Monumenten en militairen

Op dit moment werkt Daniëlle 2,5 jaar als Facility Manager bij Exploitatie Maatschappij Komfort, binnen een PPS constructie bij de Kromhout Kazerne van het Ministerie van Defensie in Utrecht. Daniëlle: “Als Facility Manager ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie en uitvoering van de faciliteiten binnen de Kromhout Kazerne. Het bijzondere aan deze opdracht is de PPS constructie in combinatie met het defensieterrein, waar altijd veel gebeurt. Zo zijn er 3300 werkplekken, meerdere kantoorgebouwen, een vergadercentrum en een sporthal. Ook zijn er legeringsgebouwen met 150 overnachtingsplekken voor defensiemedewerkers en er staat een aantal monumentale bouwwerken die onderdeel zijn van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ruim een derde van de medewerkers loopt rond in hun militaire outfit; dat maakt het een wereld op zich!”

ISO normen behaald

Daniëlle is ook verantwoordelijk voor het actueel houden van de managementsystemen bij Komfort, denk aan ISO 9001: kwaliteit, ISO 27001: informatieveiligheid en ISO 55001: assetmanagement. “De laatste norm hebben we als één van de eerste organisaties in Nederland gehaald, dus dat is zeker iets waar ik trots op ben.” Daarnaast is Daniëlle als projectleider verantwoordelijk voor alle wijzigingen binnen Komfort, hiermee worden alle projecten bedoeld zoals verbouwingen en verplaatsingen. “Een van de leukste projecten was een verhuizing van een paar honderd personen in een kort tijdsbestek. Vanwege de dynamiek en de korte duur was het een uitdaging om met weinig middelen en tegen normale kosten de verhuizing zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. Het is dan fijn als zoiets lukt.”

Plus één toevoegen

Als interimmer bij ArrangeGroup heeft Daniëlle als doel om een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren en ervoor te zorgen dat de opdrachtgever tevreden is. “Of het nou KLM, PostNL of Komfort is, ik wil met mijn enthousiasme en ambities mijn plus één aan de opdracht toevoegen. Hiermee bedoel ik dat ik hen wil verrassen en net even dat beetje meer aan de opdracht om hiermee ArrangeGroup neer te zetten bij mijn opdrachtgevers.”

Tien jaar bij ArrangeGroup

Haar persoonlijke doel bij ArrangeGroup is om hier tien jaar met veel plezier werkzaam te zijn. “Ik omschrijf ArrangeGroup als ambitieus, volop in beweging en vooroplopend op het gebied van Facility Management. ArrangeGroup heeft in de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt en het dienstenpakket wordt steeds breder. Ondanks deze groei en alle veranderingen, blijft het bedrijf in de kern hetzelfde, met dezelfde cultuur en DNA. Dankzij deze cultuur kom ik op plaatsen en werk ik voor opdrachtgevers waar ik in een vaste functie niet zou komen. Door deze verschillende opdrachten en opdrachtgevers blijf ik getriggerd om te leren en te innoveren. Al deze facetten samen zorgen ervoor dat het interessant blijft om hier te werken. Als je van het facilitaire vakgebied houdt, dan zit je goed bij ArrangeGroup!”

Terug naar het nieuwsoverzicht