KNVB campus

Afsluiting van mooie samenwerking TenneT TSO BV en Arrange Integrated

Geplaatst op: 6 april 2021

Na acht prachtige jaren van samenwerking hebben wij onlangs afscheid genomen van onze gewaardeerde opdrachtgever TenneT. Een samenwerking die ons enorm veel heeft gebracht en waar gelijkwaardigheid en vertrouwen centraal stonden. Samen hebben we een professionele facilitaire dienstverlening neergezet en veel mooie dingen bereikt. Wij willen TenneT bedanken voor de acht geweldige jaren aan partnership.

Facilitaire organisatie uit handen geven

Eind 2013 was het zover: de start van onze samenwerking met TenneT. Een partnership waarin Arrange Integrated de facilitaire organisatie van TenneT volledig uit handen nam en verder heeft doorontwikkeld. De afgelopen acht jaar hebben we tientallen facilitaire projecten uitgevoerd op onder andere het gebied van Safety en Security, post en logistiek, huisvesting, contract- en leveranciersmanagement en ketensamenwerking. Één van de belangrijkste taken was het zorgdragen van de Servicedesk, die we door de jaren heen verder hebben uitgebouwd en geprofessionaliseerd. Een ander bijzonder facilitair project was het implementeren van een compleet nieuw FMIS. Fantastische prestaties waar we met trots op terugkijken.

Een goede overdracht en afsluiting

Na acht prachtige jaren is het dan nu echt tijd om afscheid te nemen. En dat doen we met een goed gevoel. De afgelopen maanden stonden in het teken van een sterke overdracht. Alles om ervoor te zorgen dat de continuïteit van TenneT gewaarborgd bleef. Het laatste klanttevredenheidsonderzoek sluiten we dan ook voldaan af met een bovengemiddelde 8,3. “We vinden het uiteraard ontzettend jammer dat het partnership met TenneT ten einde is gekomen, maar we kijken terug op een geweldige periode en gaan nu door. We nemen alle opgedane kennis en ervaring mee in de dienstverlening bij onze andere opdrachtgevers”, aldus Arjan Elst, Directeur bij Arrange Integrated.

Eerste klant Arrange Integrated

Niet alleen de goede en lange samenwerking tussen TenneT en Arrange Integrated was uniek. De start van de dienstverlening bij TenneT was voor ArrangeGroup tevens de start van onze integrale facilitaire dienstverlening. Gedurende de jaren bij TenneT hebben we niet alleen de facilitaire dienstverlening van TenneT doorontwikkeld, maar ook onze eigen expertise en ervaring vergroot. De samenwerking bracht een enorme groei. Dit resulteerde uiteindelijk in de oprichting van een aparte BV: Arrange Integrated. We zijn TenneT enorm dankbaar voor het vertrouwen dat zij ons hebben gegeven vanaf de start.

“TenneT ging acht jaar geleden in zee met Arrange Integrated als Managing Agent. Door hun organisatiestructuur, enthousiasme en flexibiliteit waren zij dé partij voor ons om dit avontuur mee aan te gaan. Arrange Integrated heeft voor ons vele jaren gezorgd voor een stabiele basis waarin we samen zijn gegroeid. We kijken met veel plezier terug op een prettige en inspirerende samenwerking”, aldus Astrid Baars, Facility Manager bij TenneT.

Neem contact met ons op!
Naar het nieuwsoverzicht