ArrangeGroup

Adviesplan van stagiair Lambert direct bruikbaar in praktijk

Geplaatst op: 02 Feb 2016

ArrangeGroup bedankt Lambert Bax voor zijn inzet en enthousiasme tijdens zijn afstudeerstage. Lambert heeft in de afgelopen vijf maanden een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Het doel hiervan was om bewust te worden van de wensen en behoeften van klanten en hierop in te spelen. Het adviesplan is direct implementeerbaar voor ArrangeGroup. We feliciteren Lambert met het behalen van zijn diploma!

Hoge klanttevredenheid

Lambert is in september 2015 gestart met zijn stage bij ArrangeGroup en heeft deze afgerond in februari 2016. Het klanttevredenheidsonderzoek heeft een kwantitatief en kwalitatief gedeelte. De actieve klanten van ArrangeGroup hebben een online vragenlijst ontvangen en een aantal hiervan zijn benaderd voor een diepte-interview. In het onderzoek komt naar voren dat ArrangeGroup over een hoge klanttevredenheid beschikt.

Enthousiaste medewerkers

Gemiddeld haalt ArrangeGroup een 8.1 als rapportcijfer. Interessant om te zien is dat 45% van de klanten ArrangeGroup zeker zullen aanbevelen binnen hun netwerk. Dit is een bevestiging van de hoge klanttevredenheid en zorgt voor positieve mond-tot-mond reclame. Lambert: “Opvallend vind ik de positieve reacties op het enthousiasme van medewerkers van ArrangeGroup. Klanten ervaren dit als zeer prettig en dit is zeker één van de unique selling points van ArrangeGroup.”

Veel kennis en talent in huis

Lambert geeft aan dat de periode bij ArrangeGroup erg leuk en leerzaam is geweest: “Wat mij vanaf het eerste moment opviel was het enthousiasme en de ambities van de medewerkers. ArrangeGroup heeft veel kennis en talent in huis en heeft een duidelijke visie. De belangstelling voor mijn werkzaamheden is altijd erg groot geweest en collega’s vonden het geen probleem om hier en daar een handje te helpen. Vanaf het eerste moment dat ik bij ArrangeGroup binnenkwam, heb ik mij echt deel gevoeld van het team.”

Prettige samenwerking

Jinni Rigter, Marketing Professional binnen ArrangeGroup, heeft Lambert het afgelopen half jaar begeleid en is zeer tevreden over deze periode: “Met Lambert is het erg prettig samenwerken. Hij pakt dingen snel op en heeft geen moeite met functioneren binnen een team. Zijn onderzoek heeft hij in duidelijke stappen uitgevoerd wat het voor mij makkelijk maakte om hem te ondersteunen. Als hij wat meer werkervaring opdoet en zijn enthousiasme behoudt, gaat hij zeker een mooie carrière tegemoet. Lambert, bedankt voor je inzet en gezelligheid en veel succes met je verdere loopbaan!”

bel mij terug