ArrangeGroup

Van de Vuurst nieuwe Sales Manager ArrangeGroup

Geplaatst op: 20 Dec 2012

Abraham van de Vuurst treedt per 1 januari als Sales Manager in dienst bij ArrangeGroup.

Bijdrage aan ArrangeGroup

Van de Vuurst is zijn carrière binnen Facility Management gestart in 2004 als interim professional en heeft via verschillende interim opdrachten zich de kennis van het vakgebied eigen gemaakt. Door in 2007 in dienst te treden als Account Manager bij Arrange heeft Van de Vuurst zijn commercieel talent ontplooit en tot en met 2011 een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het bedrijf.

Zijn talent en ambitie leidde Van der Vuurst in 2011 tot zijn voorlaatste functie als National Salesmanager bij Hago Next. Met zijn komst naar ArrangeGroup brengt Abraham een hernieuwd impuls aan ons unieke concept gebaseerd op relatie, ontwikkeling en sociale duurzaamheid. Middels de merken Arrange, Manage en Recruite biedt ArrangeGroup interim management, project management, advies en werving&selectie.

Over ArrangeGroup

ArrangeGroup is Nederlands enige ‘full resourcer’ die gelooft dat ontwikkeling leidt tot energie, vooruitgang, duurzame kwaliteit en waarde. Binnen Facility Management en Inkoop bieden wij een breed pakket met kwalitatieve oplossingen. Zowel voor snelle bliksem-inzet als voor weloverwogen outsourcing en samenwerking.

Uniek aan ArrangeGroup is ons geloof in persoonlijke ontwikkeling en relaties. Hiermee maken wij het verschil door een unieke aanpak en enthousiaste professionals. Vanuit persoonlijke kracht, talenten en drive leveren al onze professionals een bijdrage aan de ontwikkeling van zichzelf, ArrangeGroup en uiteindelijk het vakgebied. Onze ontwikkeldrang uit zich in ‘The Facility Lab’ – een gave plaats voor innovaties, kennis en co-creatie. Hiermee realiseren we onze strategische doelen en blijven we ons innoveren.

bel mij terug