ArrangeGroup

A day at Facto Congres 2014

Geplaatst op: 25 Jun 2014

Dinsdag 17 juni 2014 was de jaarlijkse editie van het Facto Congres. Samen met Egbert van der Steege leverde ArrangeGroup een mooie bijdrage aan het druk bezochte congres. Vol enthousiasme en gezonde spanning organiseerde ArrangeGroup de workshop “De innovatieve regieorganisatie”.

Workshop over de regieorganisatie

In het inhoudelijke deel werd onder andere ingegaan op het onderwerp strategic sourcing. Om innovatie te bewerkstelligen in een regievoering is Strategic Sourcing namelijk een goed vertrekpunt. Vervolgens kan men door inzet van een Management Supplier sneller innoveren binnen het tactische domein van de facilitaire organisatie. De scheiding van verantwoordelijkheden, samenwerken en onderlinge chemie zijn vervolgens de sleutels tot succes.

Facto congres 2014

Meer dan 25 deskundige sprekers, een inspirerende keynote, 12 workshops en een spetterende afsluiting door cabaretiers Joep van Deudekom en Rob Urgert zijn de ingrediënten van de dag. Er worden 200 facility professionals verwacht. Een mooi congres om een workshop te geven. Vol enthousiasme en gezonde spanning organiseerde ArrangeGroupde workshop “De innovatieve regieorganisatie”. Ons doel? Kennis delen en verschillende visies horen over de regieorganisatie. Daarnaast ook ontwikkelen en een mooie bijdrage leveren aan dit congres.

Verschillende meningen

Middels verschillende stellingen gaven de deelnemers ook hun visie op regievoering. Dat er verschillende meningen op het gebied van regieorganisatie zijn, bleek uit diverse uitspraken van deelnemers. Hierdoor kreeg de workshop een interactief karakter met verschillende inzichten.

Hieronder kunt u nu de presentatie downloaden! Heeft u naar aanleiding van de presentatie nog vragen, dan staan wij u graag te woord.

T: 033-4333198
M: info@arrangegroup.nl

Door: Arjan Elst, owner en director ArrangeGroup

bel mij terug