ArrangeGroup

5 gediplomeerde Arrangers voor de post-HBO opleiding Performance en Servicemanagement

Geplaatst op: 02 Mar 2012

Op donderdag 1 maart hebben 5 medewerkers van ArrangeGroup hun diploma voor de post-HBO opleiding ‘Performance en Service management’ ontvangen. Vol trots feliciteren we deze medewerkers!

Post HBO-opleiding

ArrangeGroup heeft in samenwerking met het opleidingsinstituut ISBW de post HBO-opleiding ‘Performance en Service management’ ontwikkeld. Het doel van deze opleiding is om de ervaren Interim Professional meer handvatten te bieden om als Facility Manager te kunnen adviseren en te sturen op organisatorische processen, kwaliteitsmanagement en servicemanagement. Onder begeleiding van de docenten meneer Van den Broek en de heer Gebroers zijn de deelnemers afgelopen jaar met de theorie en business cases aan de slag geweest.

Centrale thema’s

De deelnemers hebben afgelopen jaar drie centrale thema’s behandeld. Performance Management is verdeeld over het thema kwaliteitsmanagement en procesmanagement. Hierbij is aandacht uitgegaan naar veranderplannen en kwaliteitszorgsystemen zoals ISO, BSC en INK modellen. Het verband tussen kwaliteitsmanagement en de processen in een organisatie zijn daarbij van essentieel belang. Na afronding van deze twee modules hebben de deelnemers vanuit literatuur en praktijkonderzoek een business case opgesteld.

Module Servicemanagement

De module Servicemanagement is gericht op zichtbaarheid, maar juist ook de onzichtbaarheid van services binnen facilitaire organisaties. Het opstellen van evenwichtige veranderplannen en prestatie-indicatoren zijn hierbij aan de orde geweest. Ook deze module is afgesloten met een uitgewerkte business case. Als laatste opdracht is er een presentatie gegeven door iedere deelnemer over één van de business cases aan de opleiders en het management van Arrange. De twee business cases én presentatie heeft bij alle deelnemers tot een geweldig eindcijfer geleid. Wij zijn erg trots op de resultaten en inzet van de deelnemers aan dit uitdagende traject.

Arrange feliciteert; Khalil Aaloul, Anne Walvoort, Marijke Mason, Marloes van der Graaf en Niels van Duijn met hun welverdiende diploma!

bel mij terug